AcasăSOCIALDramă! Un copil de 13 ani a murit. Fusese găsit inconștient în...

Dramă! Un copil de 13 ani a murit. Fusese găsit inconștient în casă, în Zalău

(sursa foto: Facebook)

O tragedie greu de imaginat a lovit, la început de an, familia unui copil în vârstă de doar 13 ani, din Zalău. Minorul a fost găsit în casă, inconștient, de către cei din familie. Oamenii au sunat într-un suflet la 112, punându-și toate speranțele că medicii vor putea sa-l salveze, însă din păcate, nimeni nu a mai putut face nimic pentru copil.

Din primele informații, părinții ar fi fost cei care l-au găsit pe copil inconștient în casă, potrivit romaniatv.net. S-a sunat rapid la 112, iar la fața locului au intervenit cadrele medicale. La caz a fost direcționat un echipaj de terapie intensivă mobilă. S-au făcut manevre de resuscitare, dar din nefericire nu a fost chip ca minorul să poată fi salvat, astfel că a fost declarat decesul acestuia.

„La dispeceratul ISU-Ambulanță am primit un apel prin numărul de urgență 112 care anunța un caz medical pe Aleea K Karoli din Zalău. A fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) care găsește la locul intervenției o persoană inconștientă. S-au efectuat manevre de resuscitare, rămase fără succes, persoana fiind declarata decedat”, a transmis ISU Sălaj.

La fața locului au ajuns și poliţiştii

La locuința familiei greu încercate au ajuns și oameni ai legii din cadrul Poliției Zalău. „Marţi, 3 ianuarie, la ora 17.20, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a fost sesizat prin SNUAU 112 că, într-o locuinţă din municipiul Zalău, a fost găsit de către familie un copil în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău împreună cu un poliţist criminalist. Victima a fost identificată ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Zalău. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul acestuia”, se menționează într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Urmează ca specialiștii să se pronunțe asupra cauzelor care au dus la această nenorocire. Medicii legiști vor face autopsia, fiind așteptat ca rezultatele acestei proceduri să facă lumină în privința condițiilor care au dus la sfârșitul copilului.

625 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger