Cauta

DRAMĂ pe aeroportul Otopeni: unui pasager i s-a făcut rău în timpul zborului, iar la sol a murit!

Conditiile de pe Aeroportul Otopeni sunt tot mai mizerabile

Un avion care zbura dinspre Grecia spre Polonia a aterizat de urgenţă la Otopeni după ce un pasager a acuzat stări de rău. Aeronava a aterizat de urgenţă la Bucureşti, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea persoanei respective.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l ajuta să își revină.

Pasagerul de 40 ani n-a răspuns manevrelor de resuscitare

Echipele medicale din cadrul CNAB, dar și un echipaj de urgență, sesizat printr-un apel la 112 au intervenit imediat în ajutorul pasagerului. Cu toate acestea, în ciuda aplicării manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiți să constate decesul persoanei în vârstă de 40 de ani.

Este important de menționat faptul că trupul neînsuflețit al pasagerului a fost preluat de reprezentanții Institutului de Medicină Legală.

După această tragică întâmplare, aeronava a rămas la sol, pe aeroportul din București pentru câteva ore. Aeronava a decolat din nou, însă cu un alt echipaj la bord, asigurând astfel continuitatea zborului către destinație.

Aeronava zbura de la Rhodos la Katovice

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a confirmat duminică, faptul că o cursă aeriană de la Rhodos la Katovice a aterizat de urgenţă la Bucureşti, din cauza unei urgenţe medicale.

La acest caz au intervenit atât echipa medicală a CNAB, cât şi un echipaj apelat prin serviciul unic de urgenţă 112. Pasagerul, în vârstă de 40 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat. Trupul neînsufleţit a fost preluat de reprezentanţii Institutului de Medicină Legală.

Ultimele stiri

  • O spune chiar Nicuşor Dan: „Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei” – VIDEO
  • Trăiască Uniunea Sifonarilor din România!
  • Procesul lui Vlad Pascu/Părinții victimelor au cerut schimbarea încadrării juridice a faptelor. Ce a decis noua judecătoare
  • VIDEO Ciolacu, mesaj pentru bugetarii nemulțumiți: „Sunt angajați care protestează susținând că muncesc prea mult pentru 1000 și ceva de euro pe lună”
  • Bomba zilei! Coldea și Dumbravă, audiați la DNA – VIDEO
  • Profiturile-record în România ale marilor companii arată că politicile economice ale PSD dezvoltă mediului de afaceri
  • Drumul Expres Pitești – Craiova, Centura Capitalei și Autostrada Moldovei, marile proiecte care vor crește economia României chiar din acest an
  • Revitalizarea economică a județelor Moldovei, prioritate strategică pentru PSD
  • A dat în judecată „Marius Nasta” după ce i-au scos un plămân. A câştigat 150.000 euro în Instanţă, dar răspunsul Institutului – halucinant
  • Accidentul de la 2 Mai. Tatăl tinerei ucise: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul” – VIDEO
  • Exit mobile version