AcasăSOCIALDrama de la Crevedia. Mărturia unei localnice: „Pompierii au căzut din suflul...

Drama de la Crevedia. Mărturia unei localnice: „Pompierii au căzut din suflul care a fost”

Apar noi mărturii după situația dramatică produsă ca urmare a exploziilor care au avut loc la o staţie GPL din Crevedia, județul Dâmboviţa.

O femeie din Crevedia, care a povestit în fața jurnaliștilor că a venit luni dimineață să ia din casă câteva medicamente, pentru că are soțul bolnav, a povestit momentele prin care au trecut, ca urmare a celor întâmplate la stația GPL.

„Au sosit pompierii, salvările. M-au ajutat. Şi când a fost ultima explozie, toţi pompierii, săracii, erau jos. Soţul meu s-a dus şi el jos pe piatră, s-a lovit, l-am ridicat singurică şi ne-am dus tot încolo. A venit băiatul şi ne-a luat de acolo din câmp şi noi stăm acum la băiatul soţului, la Buftea”, a povestit femeia.

Localnică: Sunt foarte mulţi pompieri arşi

Localnica a dezvăluit și câteva amănunte despre starea pompierilor care au avut de suferit de pe urma exploziei puternice.

„Pompierii au căzut jos din suflul care a fost, explozia puternică. Sunt foarte mulţi pompieri arşi”, a mai spus femeia în fața jurnaliștilor.

„Miros de gaze se simţea. Tot timpul răsturnau dintr-o cisternă în alta”, a mai declarat femeia.

Vă amintim că în contextul exploziilor de la stația GPL din Crevedia doi oamnei au murit – o femeie și soțul său, iar alte zeci de persoane au fost rănite. Mulți dintre răniți sunt din rândul forțelor de intervenție care s-au aflat la fața locului.

Din cele mai recente informații furnizate de Ministerul Sănătății, duminică, 27 august, rezultă că „În spitalele din București sunt internate în acest moment 46 de victime ale exploziilor care au avut loc la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa: 13 sunt la Spitalul Bagdasar Arseni, 4 la Spitalul de Arși, 28 la Floreasca, 1 la Elias. 8 pacienți sunt intubați”.

După producerea exploziilor din 26 august, de la stația GPL din Crevedia, IGSU a anunțat că „din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI (39 pompieri, 2 polițiști si 2 jandarmi)”.

Citiţi şi:

Cum ajută statul român familiile victimelor și pe cei afectați de exploziile de la Crevedia

Explozia stației GPL de la Crevedia i-a lăsat pe oameni pe drumuri. O mamă și fiica ei au dormit pe câmp

Titi Aur a surprins, pe camerele de supraveghere, exploziile din Crevedia (VIDEO)

519 afisari

7 COMENTARII

  1. „Gomandantul e la actiune”, aRahat criminalul de la Colectiv a trimis pompierii sa arda de vii.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...