AcasăSOCIALDrama care a zguduit România! Mesajul emoționant postat de tânăra mamă a...

Drama care a zguduit România! Mesajul emoționant postat de tânăra mamă a copilașului înecat în piscină, la Găești: „Iubiți-i ca și când…”

(sursa foto: cronica-gaestiului.ro)

Cu greu își poate imagina cineva ce e în sufletul rudelor și al cunoscuților copilașului de 4 ani și al tinerei sale mame. Drama care s-a abătut asupra familiei din Găești, Dâmbovița, e uriașă. Tragedia a cutremurat nu doar orașul dâmbovițean, ci și o țară întreagă.

Pe măsură ce trec orele, apar noi detalii despre acest caz dramatic.  Băiatul de 4 ani a murit, miercuri, după ce s-a înecat în piscina din curtea casei. În zadar au încercat cadrele medicale să-l scape din ghearele morții. Nu a fost chip, iar copilul a fost declarat decedat. Puternic afectată de nenorocirea care s-a abătut asupra familiei, Camelia, tânăra sa mamă, a dispărut de acasă. A fost căutată cu orele de polițiști și jandarmi, dar și de voluntari. Femeia avea să fie găsită spânzurată, într-o pădure.

Mesajul postat de tânăra mamă: „Iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi”

Tânăra mamă a postat, în urmă cu doar câteva zile, pe contul de Facebook un mesaj, potrivit adevarul.ro. Un mesaj de suflet, adresat mămicilor, un îndemn la iubire și gesturi de afecțiune către cei mici.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, a postat Camelia, tânăra mamă, potrivit sursei citate.

Nimeni nu avea să-și imagineze lovitura cruntă ce va urma. Rudele și vecinii au fost cutremurați să afle de dubla tragedie care s-a abătut asupra familiei din Găești. Rămâne ca polițiștii, care fac cercetări în acest caz, să lămurească exact condițiile în care s-a produs această nenorocire.

author avatar
Andrei Coman