AcasăSOCIALDouă alarme în aceeași zi! Amenințare cu bombă la un cunoscut mall...

Două alarme în aceeași zi! Amenințare cu bombă la un cunoscut mall din Timișoara. Anterior, o altă alertă vizase un liceu din oraș

Două alarme în aceeași zi! Amenințare cu bombă la un cunoscut mall din Timișoara. Anterior, o altă alertă vizase un liceu din orașDouă alarme în aceeași zi! Amenințare cu bombă la un cunoscut mall din Timișoara. Anterior, o altă alertă vizase un liceu din oraș (sursa foto: Facebook)

Autoritățile au intrat din nou în alertă, miercuri, 12 ianuarie, după ce se încheiase o verificare la un liceu din orașul de pe Bega, ca urmare a unei amenințări cu bombă, ce s-a dovedit a fi fost falsă.

De această dată, e vorba despre o amenințare cu bombă la un cunoscut mall din Timișoara – Iulius Mall, din câte anunță presa locală. Acest mall este considerat a fi cel mai mare centru comercial din oraș. La fața locului s-au deplasat de urgență specialiștii, pentru a face verificările impuse în astfel de situații, spre a se constata dacă există vreo situație de potențial risc.

Ce s-a stabilit în cazul alertei de la liceul din Timișoara

Anterior în cursul zilei, mai precis la orele dimineții, pirotehniștii și polițiștii au intervenit la un liceu din Timișoara, tot ca urmare a unei alerte cu bombă. Alarma de la Liceul Catolic Gerhardium din centrul orașului, s-a dovedit că a fost falsă, potrivit Agerpres. Sute de elevi au fost evacuați, în primă fază, pentru a se face verificări în incintă. Oamenii legii caută acum să dea de urma autorului apelului la 112.

„Poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la un liceu din Timişoara s-ar afla o bombă. A fost evacuat personalul din liceu, iar poliţiştii Secţiei 1 Timişoara, împreună cu pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş au efectuat verificări, pentru a stabili dacă se confirmă cele sesizate. S-a dovedit că a fost alarmă falsă. Se fac verificări în vederea identificării persoanei care a efectuat apelul”, a transmis Poliția Timiş, conform aceleiași surse.

266 afisari

2 COMENTARII

  1. Prima alarma au dat-o elevii si au plecat la Mall iar a doua au dat-o parintii si i-au scas din Mall. Win Win!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger