AcasăSOCIALDouă accidente grave pe șoselele din țară. O fată de 17 ani...

Două accidente grave pe șoselele din țară. O fată de 17 ani și un bărbat au murit

sursa foto: oradesibiu.ro

Două accidente cu urmări grave s-au produs, duminică seară. Ambele s-au soldat cu victime.

Unul dintre aceste accidente, în care au fost implicate mai multe autovehicule, s-a produs pe Autostrada A1, între Sibiu și Boița. În accident au fost implicate 6 autovehicule și 9 persoane, potrivit antena3.ro. Un bărbat de 27 de ani a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Sibiu.

Un bărbat a murit

O altă persoană implicată în accident, de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia.

În prima fază a avut loc o tamponare fără victime. După câteva minute, a venit din spate o altă mașină, cu viteză.

„Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita pericolul, a sărit între parapeții mediani ai autostrăzii, căzând în gol.

În urma căderii, bărbatul a decedat. Ultimul autoturism implicat a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, conform sursei citate.

Centrul Infotrafic a informat, duminică seară, că pe A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 227, pe sensul către Boița, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 6 autoturisme. „În urma impactului, 2 persoane au fost rănite, investigate medical. Circulația rutieră este blocată pe sensul de mers către Boița, autovehiculele fiind redirecționate de la km 237 către DN7 Veștem. Carosabilul este ud, pe alocuri polei. Se acționează cu material antiderapant”, a transmis sursa menționată. Ulterior, la primele ore ale dimineții, s-a anunțat că informează că, pe A1 Sibiu – Deva, traficul a fost reluat, pe ambele sensuri de mers, în condiții normale.

Adolescentă moartă În urma unui accident în județul Cluj

O fată de 17 ani a murit, duminică seară, într-un accident rutier ce a avut loc pe DN1, în zona localității Bucea.

Accidentul s-ar fi produs după o depăşire neregulamentară, când maşina în care se afla adolescenta s-a izbit frontal cu un autoturism ce venea din sens opus, potrivit stirileprotv.ro.

Din păcate, deși echipajele medicale ajunse la fața locului au făcut manevre de resuscitare, fata nu a răspuns acestora, neputând fi salvată. Șase persoane se aflau în cele două mașini implicate în accident.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul în care au fost implicate două autoturisme s-a produs pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Bucea, în județul Cluj. În primă fază, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers, ca urmare a producerii impactului rutier.

author avatar
Andrei Coman
309 afisari

4 COMENTARII

  1. Pînă-n 1989 făceau totul ca drumul să poată fi circulat cît nau repede după vreun accident. După 1989 fac totul să-l blocheze: mașini speciale multe, girofaruri, bandă galbenă…ca-n filme și lumea civilizată. Chiar dacă mașină-i în șanț opresc tot drumul.
    În curînd, prin șicane și amenezi, ne vor dezvăța de a avea mașină. Cel puțin pe cei săraci. Nu numai în România se construiesc blocuri cu spații comerciale la parter și parcări puține sau deloc. E vorba de planul „oraș de 15 minute” timp mers pe jos sau cu cu bicicleta la servici și cumpărături.

  2. Daca ala cu microbuzul nu oprea atunci nu se intampla nimic. Cred ca e oltean la cat de prost era. Sari in gol sa …. scapi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger