AcasăSOCIALDOLIU, luni, pe malul Mării Negre: trei bărbaţi s-au ÎNECAT!

DOLIU, luni, pe malul Mării Negre: trei bărbaţi s-au ÎNECAT!

Marea agitată a luat, luni, trei vieţi. Doi bărbați s-au înecat în stațiunea Eforie Nord, iar un altul în Saturn. Steagul roșu a fost arborat din cauza pericolului mare de înec.

Bate vântul, valurile sunt mari, iar curenții sunt foarte puternici.

Doi turişti s-au înecat la Eforie Nord

Două persoane au fost scoase la mal din mare de către salvamari, în stațiunea Eforie Nord. La fața locului au intervenit echipaje ale SMURD și SAJ Constanța.

Este vorba de un bărbat de 28 de ani din județul Ialomița și de unul de 48 de ani din județul Dâmbovița. Acesta din urmă este chiar salvamarul care a intrat în ape să îl salveze pe tânărul care se îneca.

Un alt bărbat a murit la Saturn

Un tânăr de 22 de ani s-a înecat, luni dimineaţă, la Saturn, el fiind scos din mare de salvamari în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale au făcut manevrele de resuscitare, fără succes însă.

„Pompierii militari au fost solicitaţi de salvamarii din staţiunea Saturn să intervină pentru acordarea primului ajutor unui bărbat scos din mare de aceştia.

Au fost alocate şenilata, o ambulanţă SMURD, precum şi elicopterul SMURD. Victima, un bărbat de 22 de ani, se afla în stop cardio-respirator”, a declarat Oana Manoilă, subofiţer tehnic principal în cadrul Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

author avatar
Andrei Ștefan