AcasăSOCIALDoi tineri, unul dintre ei minor, prinşi cu substanţe interzise, în curtea...

Doi tineri, unul dintre ei minor, prinşi cu substanţe interzise, în curtea unui liceu din Timişoara. Ce le-a atras atenția jandarmilor

sursa foto: jandarmeriamobilatimisoara.ro

Doi tineri, între care unul minor, au fost prinşi de jandarmi având asupra lor substanţe interzise, în curtea unui liceu din Timişoara. Unul dintre ei are 16 ani, iar celălalt 18 ani, acesta din urmă fiind eliberat condiţionat, după o pedeapsă privativă de libertate.

Doi tineri având asupra lor substanțe interzise, depistați de jandarmi în curtea unui liceu din Timișoara – anunță, miercuri, reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, într-un comunicat. E vorba despre plicuri transparente, cu „substanță pulverulentă cristalină”.

„În cursul zilei de ieri (marți-n.red.), un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, aflat în serviciul de patrulare, a identificat în curtea unui liceu, doi tineri, dintre care unul minor, având substanțe interzise asupra lor.

Jandarmilor le-a atras atenția comportamentul suspect al celor doi, iar în urma verificărilor, au descoperit asupra lor plicuri transparente cu substanță pulverulentă cristalină”, se precizează în comunicat.

Ce le-a spus tânărul de 16 ani jandarmilor: urma să meargă la o petrecere

Din câte au stabilit oamenii legii, băiatul de 16 ani nu era elev al acelui liceu. Acesta ar fi oferit și primele explicații cu privire la substanța găsită asupra sa, împreună cu un cântar electronic. „Minorul, în vârstă de 16 ani, care nu învăța în liceul respectiv, deținea cea mai mare cantitate din substanța găsită și un cântar electronic. Acesta a declarat că achiziționase materia pentru o petrecere la care urma să participe și că îi oferise prietenului său, cu care era la momentul identificării de către jandarmi, un pliculeț cu substanță pentru consum.

Tânărul în vârstă de 18 ani, care ispășise o pedeapsă privativă de libertate și care fusese eliberat condiționat, a declarat că a achiziționat substanța din curiozitate”, transmite sursa citată.

Ambii tineri au fost duși de jandarmi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara pentru îndeplinirea procedurilor, fiind sesizate, totodată, și autoritățile competente în vederea continuării cercetărilor.

author avatar
Andrei Coman