AcasăSOCIALDoi polițiști locali, distracție de zile mari, pe ritmuri de manele, în...

Doi polițiști locali, distracție de zile mari, pe ritmuri de manele, în mașină! – VIDEO

Doi polițiști locali, distracție de zile mari, pe ritmuri de manele, în mașină! - VIDEO (sursa foto: vremeanoua.ro)

Zâmbete, chiote și voie bună! Așa au fost surprinși doi polițiști locali din Bârlad, care s-au filmat într-o mașină, iar imaginile cu cheful ”pe patru roți” au ajuns nu doar pe Internet și în presă, ci și în atenția șefilor lor.

”Să se bălăcească fata/Că și-a luat costum de baie/Colorat, unicat și mulat/Îi stă bine, parcă e turnat” – sună versurile melodiei de care – din câte se poate vedea – s-au bucurat din plin cei doi bărbați din imaginile care s-au răspândit cu viteză pe Internet. Cei doi par să chefuiască fără probleme, chiar dacă se află într-un autoturism, iar spațiul nu prea le permite să danseze cum poate că ar fi vrut.

Nu se știe exact unde anume se îndreptau cei doi – și dacă s-ar fi aflat sau nu în timpul serviciului. Însă vă spuneam că întregul episod doldora de voie bună și chiote, surprins în imagini, a ajuns și în atenția mai-marilor celor doi polițiști locali din Bârlad. Vasile Chelaru, șeful Poliției Locale Bârlad, a dezvăluit publicației locale Vremea Nouă că s-a început o verificare internă, pentru a se lămuri ce s-a întâmplat și toate circumstanțele ce țin de acest episod.

Șeful Poliției Locale: Eu nu înțeleg de ce erau așa euforici

“Am văzut și eu acum două zile acest video și am demarat o cercetare disciplinară a celor doi. Ei spun că nu se aflau într-o misiune, iar momentul filmat de ei ar fi în timpul când ei veneau la serviciu pentru a-și prelua tura. Chiar dacă sunt din Bârlad, se pare că unul dintre ei era la o casă particulară la Bădeana și și-a rugat colegul să vină să-l ia la serviciu pentru a nu întârzia. Eu nu înțeleg de ce erau așa euforici, dar ancheta va stabili toate circumstanțele. Vom verifica dacă într-adevăr filmarea nu era în timpul orelor de program și cum a ajuns acel material video pe rețelele de socializare”, a declarat șeful Poliției Locale.

Mai mult, oficialul aflat la conducerea instituției bârlădene susține că polițiștii locali în cauză ar fi ”de nădejde”, drept urmare nu ar avea reproșuri la activ. Rămâne de văzut care vor fi concluziile cercetărilor interne care se fac în acest caz.

”Cei doi angajați până acum au avut o conduită ireproșabilă, chiar sunt doi polițiști locali de nădejde, cu inițiativă. Nu știu ce sancțiuni vor primi, noi avem stabilite prin regulament o serie de măsuri de la avertisment, mustrare scrisă sau reducerea salariului pe o perioadă de timp definită”, a mai punctat comandatul Poliției Locale, pentru sursa citată.