AcasăSOCIALDoi părinți și-au vărsat furia pe un băiat. Scenele îngrozitoare s-au derulat...

Doi părinți și-au vărsat furia pe un băiat. Scenele îngrozitoare s-au derulat sub ochii altor copii, într-un parc – IMAGINI ȘOCANTE

Unde s-a ajuns! Cam așa ar putea să sune prima concluzie a multora dintre cei care văd imaginile șocante de-a dreptul surprinse într-un parc din județul Timiș. Și asta pentru că din înregistrarea ajunsă și în atenția oamenilor legii se poate observa cum doi adulți – părinți – au ajuns să reacționeze într-un fel greu de înțeles.

Tot tărăboiul ar fi fost provocat de faptul că fetița celor doi ar fi fost lovită cu mingea de un băiat de 13 ani.

Din câte se vede, puștiul a fost luat inițial la palme de către mama copilei, până când a ajuns la pământ. Cel puțin două voci de copii se aud strigând ”doamna”, cel mai probabil în ideea că vor reuși să o oprească pe femeia înfuriată. ”Nu-i voie!” – se mai aude spunând unul dintre băieții care au asistat la scenele cu totul reprobabile.

Adolescentul a intrat apoi și în vizorul unui bărbat, aparent tatăl celei mici. Acesta își varsă la rândul său nervii asupra băiatului. La un moment dat are o reacție absolut înfiorătoare, surprinsă, de asemenea, cu un telefon mobil de către ceilalți copii aflați în parcul din localitatea Parța, unde s-au derulat scenele greu de descris în cuvinte.

Potrivit sursei citate, după ce înregistrările cu pricina au ajuns în spațiul public, Poliția a deschis un dosar penal.

Atenție, urmează imagini șocante!

Mai multe imagini – inclusiv cu intervenția tatălui fetei – AICI.

sursa foto: captură video

432 afisari

1 COMENTARIU

  1. Groaznic…si sa vezi cum acesti „parinti” scapa cu o amenda…ca asa e.legea la noi…desi ar trebui o agravanta pentru maltratarea minorilor…dar ce sa faci cu parlementarii nostri…au grija sa dea in folosinta gratuita Romexpo…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger