AcasăSOCIALDoi oameni transportați la spital, după un carambol cu cinci mașini, în...

Doi oameni transportați la spital, după un carambol cu cinci mașini, în Capitală

Un accident în care au fost implicate mai multe autoturisme a avut loc în Capitală. În urma evenimentului rutier, doi oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

Cinci mașini au fost serios avariate în urma unui accident. S-a întâmplat pe Bulevardul Camil Ressu din București.

Două persoane, transportate la spital

Trei mașini s-au ciocnit, iar în urma impactului, una dintre acestea – care aparține unei firme private de pază – a ricoșat, potrivit digi24.ro. Și a ajuns să lovească două autovehicule parcate pe marginea drumului.

În urma accidentului, două persoane au fost transportate la spital. La fața locului au ajuns și echipaje de poliție. Conform sursei citate, cei trei șoferi au fost testați pentru consum de alcool și droguri, rezultatele fiind negative.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Un accident soldat cu rănirea mai multor persoane a avut loc marți după-amiază pe DN11, în județul Bacău. Din primele informații furnizate de Centrul Infotrafic, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, în urma căreia patru persoane au fost rănite. Ca urmare a accidentului, traficul rutier a fost îngreunat pe DN 11, între localitățile Dealu-Mare și Sănduleni, din județul Bacău.

176 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri