AcasăSOCIALDoi oameni au pierit în urma unui cumplit accident pe DN6, în...

Doi oameni au pierit în urma unui cumplit accident pe DN6, în Mehedinți – VIDEO

(sursa foto: captură video)

Un accident grav, soldat cu decesul a două persoane, s-a produs vineri pe DN 6, în județul Mehedinți.

Din primele informații furnizate de Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin-Orșova, „în zona municipiul Drobeta-Turnu Severin (viaductul Bădina)”.

Conform sursei citate, a fost vorba de o coliziune frontală între un autoturism și un autocamion, în urma căreia două persoane din autoturism au murit.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, în zona în care s-a produs accidentul au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor – pompieri și cadre medicale. Pe durata intervenției acestora, circulația rutieră în zonă a fost oprită, în ambele direcții.

Rămâne ca polițiștii să se pronunțe, în urma unor cercetări pe care le vor face, asupra cauzelor care au dus la producerea acestui accident cu urmări grave, de pe DN6.

Accident pe DJ 401, în Giurgiu: patru oameni au ajuns la spital

sursa foto: Facebook/ISU Giurgiu)

Din păcate, nu este singurul eveniment rutier ce a avut loc recent pe drumurile din țară. Vineri la prânz, ISU Giurgiu a anunțat că patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs pe DJ 401, la intrare în localitatea Dobreni.

„În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau doi adulți și doi copii. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Toate persoanele implicate au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital”, a anunțat ISU Giurgiu, în 9 decembrie.

224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger