AcasăSOCIALDoi oameni au fost răniți, în urma unei explozii într-o locuință din...

Doi oameni au fost răniți, în urma unei explozii într-o locuință din Harghita. Victimele sunt tată și fiică – VIDEO

(sursa foto:ziarharghita.ro)

O deflagrație care nu a fost urmată de un incendiu a pus în alertă salvatorii, care au intervenit în ajutorul a două persoane care au avut de suferit de pe urma incidentului.

Totul s-a întâmplat luni seară, într-o locuință din Băile Tuşnad, judeţul Harghita. Un bărbat în vârstă de 63 de ani și fiica sa, o tânără în vârstă de 25 de ani, au fost răniți în urma exploziei, potrivit Știrile TVR.

Cele două persoane rănite au fost duse la spital

Cele două persoane rănite au fost preluate de echipaje de la Ambulanță și duse la spital, la Miercurea Ciuc, fiind în stare stabilă, conform aceleiași surse.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la ISU Harghita. Ce anume s-a întâmplat de s-a produs explozia urmează să fie stabilit în cadrul unor cercetări.

Casă distrusă de flăcări în Brașov

Recent, pompierii brașoveni au intervenit pentru a stinge un incendiu ce izbucnise la o casă pe Drumul Poienii, pe drumul care face legătura între municipiul Brașov și statiunea Poiana Brașov. Trei autospeciale de stingere, 2 autoscări și un echipaj SMURD au ajuns la fața locului.

Incendiul se manifesta cu flăcări mari, prin ardere generalizată la întreaga construcție.
S-a intervenit promt și s-a reușit localizarea incendiului înainte să se extindă și la alte imobile situate în apropiere”, a transmis ISU Brașov, în seara zilei de 2 noiembrie. Nu au fost victime în urma acestui incident. Iar intervenția pentru stingerea flăcărilor a durat aproximativ 2 ore, au mai anunțat pompierii.

author avatar
Andrei Coman