AcasăSOCIALDistrugeri într-un parc din Capitală, care abia ce fusese reabilitat. ”Au căzut...

Distrugeri într-un parc din Capitală, care abia ce fusese reabilitat. ”Au căzut victime mojiciei”

Distrugeri într-un parc din Capitală, care abia ce fusese reabilitat. ”Au căzut victime mojiciei” (sursa foto: Facebook/Radu Mihaiu)

S-a vorbit, nu o dată, de supărătoarea problemă a gunoaielor aruncate aiurea, nicidecum la coș, a ambalajelor lăsate la întâmplare pe stradă, nemaivorbind de coji de semințe ”picate” ca o ploaie pe trotuare, în zona scărilor de bloc sau a parcurilor.

Și mai deranjant este faptul că, deși sunt cazuri în care se fac eforturi pentru amenajarea spațiilor publice, se găsesc persoane care să strice munca altora.

”Au căzut victime mojiciei”(sursa foto: Facebook/Radu Mihaiu)

Primarul scoate în evidență ”nivelul de bădărănie la care s-a ajuns”

(sursa foto: Facebook/Radu Mihaiu)

Mai nou, s-a aflat chiar de la edilul sectorului 2 că într-un parc recent reabilitat au apărut distrugeri.

”Ultimul exemplu a umplut paharul. La nici o lună de la reabilitarea parcului Ioanid, terenul de sport nou amenajat a fost vandalizat. Coșul de baschet și poarta de fotbal pentru cei mici, ambele au căzut victime mojiciei. Le vom repara, chiar pe banii firmei care asigură paza. Totuși, să strici ceva de care se bucurau niște copii spune multe despre nivelul de bădărănie la care s-a ajuns”, acuză Radu Mihaiu, într-un mesaj postat vineri, 9 iulie, pe pagina sa de Facebook.

”Intensificăm patrulele pe stradă”

În tot acest context, edilul face și un apel la locuitorii sectorului 2 – să semnaleze atunci când observă astfel de situații. Mai mult, Mihaiu dă de înțeles că se vor avea în vedere și imaginile surprinse de camerele video stradale. Pe ideea de a descuraja și mai mult astfel de incidente.

”E timpul ca oamenii de bun-simț să își ia orașul înapoi. Intensificăm patrulele pe stradă. Reconfigurăm rețeaua de camere astfel încât să identificăm mai facil astfel de situații. Însă avem nevoie și de voi. Avem nevoie să chemați poliția când vedeți astfel de fapte. Avem nevoie să îi trageți de mânecă pe cei care greșesc.

Vom avea toleranță zero, altfel nu vom răzbi niciodată”, conchide primarul Radu Mihaiu.

325 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger