AcasăSOCIALDiscuțiile protestatarilor cu ministerele de resort și ASF, amânate! Care este motivul

Discuțiile protestatarilor cu ministerele de resort și ASF, amânate! Care este motivul

Discuțiile protestatarilor cu Ministerele de resort și ASF, amânate! Care este motivul!Discuțiile protestatarilor cu Ministerele de resort și ASF, amânate! Care este motivul!/ Sursa FOTO: g4media.ro

Discuţiile reprezentanţilor Ministerului Transporturilor, ai Autorităţii de Supraveghere Financiară şi ai Ministerului Finanţelor cu delegaţia fermierilor şi transportatorilor au fost reprogramate.

Decizia s-a luat ca urmare a faptului că protestatarii au transmis că nu sunt pregătiţi să continue întâlnirile conform calendarului anunţat în cursul dimineţii, informează Executivul, printr-un comunicat.

Având în vedere faptul că, la finalul întâlnirii de la Ministerul Agriculturii, delegaţia transportatorilor şi fermierilor protestatari a transmis reprezentanţilor Guvernului că nu este pregătită să continue întâlnirile conform calendarului transmis în cursul dimineţii, discuţiile cu ministerele de resort/ autorităţile competente au fost reprogramate astăzi, 13 ianuarie”.

Astfel, „turneul” protestatarilor va arăta așa:

Iniţial, întâlnirile au fost programate la ora 12:00 la Ministerul Agriculturii, la 13:00 la Ministerul Transporturilor, la 14:00 la Autoritatea pentru Supraveghere Financiară şi la 15:00 la Ministerul Finanţelor.

Discuţiile la Ministerul Agriculturii s-au derulat conform programului, însă reprezentanţii Ministerului Transporturilor au anunţat că delegaţia fermierilor şi transportatorilor nu s-a prezentat la întâlnire şi au reiterat invitaţia pentru ora 18:00.

CITEȘTE ȘI

UPDATE. Protestul fermierilor continuă. Negocierile cu Ciolacu, fără rezultat!

author avatar
Mihail Ioan
325 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger