AcasăSOCIALDirectorul Crucii Roșii Neamț a murit. Fusese diagnosticat cu COVID-19

Directorul Crucii Roșii Neamț a murit. Fusese diagnosticat cu COVID-19

Noul coronavirus a făcut o victimă în rândul Crucii Roșii Române, filiala Neamț.

Directorul General al Crucii Roșii Române, Ioan Silviu Lefter, a fost cel care a anunțat, duminică, faptul că Florin Pîclea a pierit după ce primise diagnostic pozitiv la testarea pentru COVID-19. Pîclea avea 64 de ani și se afla la conducerea filialei Neamț a Crucii Roșii încă din anul 2002.

„Domnul Florin Pîclea a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Județean Neamț. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat și cu diabet. (…) Model de noblețe sufletească, în calitate de director a organizat activitatea umanitară la nivelul județului Neamț, dezvoltând numeroase activități în beneficiul celor mai vulnerabile persoane”, transmite Lefter, într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a CRR.

Vă amintim că în informarea de duminică, Grupul de Comunicare Strategică menționa că 1262 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 la nivel național au decedat. E important de precizat faptul că mulți dintre pacienții confirmați cu noul coronavirus care au murit se confruntau și cu alte probleme medicale.

sursa foto: Facebook/Crucea Roșie Română

author avatar
Cristina Stefan
193 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri