AcasăSOCIALDimineaţă sângeroasă pe drumurile ţării: accidente foarte grave!

Dimineaţă sângeroasă pe drumurile ţării: accidente foarte grave!

accident-politia Dimineaţă sângeroasă pe drumurile ţării: accidente foarte grave!

Dimineaţa zilei de sâmbătă a fost una neagră pe drumurile României! Un microbuz a fost distrus după impactul cu un TIR în urma unui accident mortal pe centura Caransebeş.

O persoană a murit și alte șase au fost rănite, sâmbătă dimineața, în urma unui accident produs pe Centura Caransebeș, din județul Caraș-Severin, între un microbuz și un TIR. Toate victimele se aflau în microbuz.

Toate victimele, din autobuz

În urma evenimentului, 6 persoane au fost rănite, toate fiind preluate de către echipajele de ambulanță SAJ și SMURD și primesc îngrijiri medicale, iar o persoană este decedată, încarcerată. Toate victimele se aflau în microbuz”, informează ISU Caraș-Severin.

La locul producerii accidentului intervin mai multe echipaje de descarcerare și 5 ambulanțe de la SAJ și SMURD. Polițiștii sunt la fața locului și cercetează cauza producerii accidentului.

Accident grav şi pe DN1, cu 5 oameni implicaţi

Cinci persoane, inclusiv un copil, sunt evaluate medical după un accident în care au fost implicate două maşini, produs sâmbătă dimineaţă, pe DN 1, în zona Câmpina.

Pe DN 1, în zona localităţii Câmpina, judeţul Prahova, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme”, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Răniţii, printre care un minor de 7 ani, sunt evaluate medical în ambulanţa trimisă la locul accidentului. Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, valorile de trafic fiind în creştere.

author avatar
Andrei Ștefan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger