AcasăSOCIALDiaspora din Italia, atac devastator la adresa USR-PLUS

Diaspora din Italia, atac devastator la adresa USR-PLUS

Diaspora vrea ca USR-PLUS să plece de la guvernare

Asociația Românilor din Italia i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să scoată USR-PLUS din alianța de guvernare, arătând că politica acestora stârnește mari nemulțumiri în Diaspora, și nu numai. Asociația a criticat proiectul educației sexuale în școli, lipsa de implicare a ministrului Economiei, precum și inactivitatea Departamentului Românilor de Pretutindeni, condus de același USR-PLUS.

Românii din Italia au lansat un atac virulent la adresa USR-PLUS, a cărei prestație la guvernare a fost una dăunătoare pentru țară, și i-au cerut președintelui Klaus Iohannis dizolvarea actualului guvern, îndepărtarea USR-PLUS din orice formă de autoritate de stat și reconfigurarea spectrului politic prin alegeri anticipate.

”Nu putem să continuăm pe această cale, care este una a dezastrului. Cine nu vede și nu-și dă seama de fariseismul celor de la USR-PLUS, de cacealmaua lor trădătoare, de vânzare de țară în schimbul satisfacerii propriilor interese cât se poate de mercantile, este fie manipulat, fie de aceeași teapă. Globaliști și neo-marxiști până în măduva oaselor, așa-zișii salvatori ai României sunt în realitate o formă deghizată de pierdere totală a identității naționale și spirituale, de aservire altor interese decât celor autohtone. E cazul ca liberalii, care parcă aveau drept deviză enunțul <<Prin noi înșine>>, să se debaraseze de acești <<aliați>>, dacă nu vor să fie târâți, și ei, în prăpastie”, se arată în scrisoarea decshisă adresată de Asociația Românilor din Italia președintelui României. Trăind în străinătate, membrii Diasporei sunt primii care înțeleg și susțin necesitatea continuării procesului de integrare a țării și de aliniere la standardele UE. Însă una este setul de principii și valori și alta este pierderea eu-lui identitar, iar a-ți ascunde sub standardele UE afacerile oneroase, consultanțele mai scumpe decât obiectul consultanței, șmenurile de toate felurile este cea mai mare păcăleală din ultimii 31 de ani, susține Asociația Românilor din Italia.

Afară din Guvern

Eugen Terteleac, președintele Asociației Românilor din Italia (ARI), ne spune că i-a cerut președintelui Iohannis să evalueze cu atenție prezența USR-PLUS în componența Guvernului, care nu trebuie să mai fie la guvernare, pentru că au făcut foarte multe daune. ”Românii din Italia sunt îngrijorați în momentul de față de cum merg lucrurile în țară și în special de politicile pe care le face USR-PLUS. Una dintre ele este ideea de a introduce în programa școlară educația sexuală. Mulți dintre românii din Italia se gândeau să să-și aducă copiii în sistemul de învățământ românesc, însă acest lucru îi sperie, pentru că tradiția, cultura, obiceiurile, formarea noastră ca părinți a fost cu totul altfel și am vrea ca pe mai departe să transmitem copiilor aceleași lucruri. În Italia, de exemplu, nu se predă educația sexuală în școli”, ne-a declarat Eugen Terteleac. USR-PLUS deține Ministerul Economiei, minister care în această perioadă ar fi trebuit să se îngrijească mai mult de problemele reale economice ale României și să susțină mediul de afaceri autohton, ceea ce nu se întâmplă, spune președintele ARI. Totodată, la Forumul economic pentru oamenii de afaceri italieni care vor să investească în România nimeni de la Ministerul Economiei sau din Guvern nu a fost prezent, în condițiile în care investițiile sunt vitale pentru țara noastră, mai arată acesta.

Agendă ne-românească

Fraudele electorale în multe orașe din România, atacurile împotriva justiției, intenția de a înstrăina ultimele companii de stat profitabile, înlocuirea neconstituțională a conducerii TVR , înlocuirea avocatului poporului (care a produs stupoare la Comisia de la Veneția) – ”toate sunt tot atâtea pietre de moară care atârnă de piciorul beteag al USR-PLUS”, se mai precizează în scrisoarea adresată președintelui Klaus Iohannis. ”Acapararea si căpușarea unor ministere strategice de către această grupare și blocarea pur și simplu a activității acestora, întârzierile enorme în atragerea fondurilor europene, lipsa unor strategii și programe pentru sprijinul mediului de afaceri autohton greu încercat de criza Covid, închiderea ministerului românilor de pretutindeni și anularea oricărei activități de sprijin și finanțare pentru românii din străinătate, planul național de reziliență prin care se alocă sume uriașe pentru companii de consultanță străine -toate demască și demonstrează agenda ne-românească a acestei grupări”, se arată în documentul citat.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
15.627 afisari

40 COMENTARII

  1. Cand o sa nasca nevasta sau tiitoarea lui Dan Barna si a altora ca adunaturile astea penale, sa isi masturbeze copiii lor, pe rand, si zdreanta de tata si panarama de muma, pana il invata pe copilul lor sa se prostitueze intai cu ei..dupa ce face 3-4 ani pot sa il faca artist(artista) porno. La asa parinti de 2 bani, ce rod de copil sa iasa din ei? Si apoi e ca la vaxin..asteptam sa vedem cum le iese lor masturbarea in familie sau haita, cum or fi ei organizati, ca nu i-a scolit Soros sa fie ceva bun de capul lor! Maimutele satanei! Dupa ce e urat ca dracu e si stricat pana in maduva oaselor! Si apoi…cine se aseamana se aduna..vi s-au masturbat parintii prea mult inainte de a va face pe voi, de aia sunteti asa tampiti..

      • Ce te poti astepta de la mintea unor securisti sau odrasle de securisti decat multa multa prostie daca se cloneaza o oaie cu mintea unui USR ist paste pe asfalt

  2. 1. Diaspora Milano -Atentie la Terteleac PSD -facebook . 2. Newweek.ro ” Un forum organizat de ministerul lui Intotero cere desfiintarea filialelor partidelor din Diaspora „, articol de Adelina Sahlean , 16 -09-2019 , ora 16:01 : ” Eugen Terteleac ESTE UN CUNOSCUT APROPIAT AL PSD-ului SI A FOST NUMIT IN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ASOCIATIEI ROMANILOR DIN ITALIA IN 2018 DIN PARTEA COALITIEI NATIONALE PENTRU MODERNIZAREA ROMANIEI ( CNMR ) atentie ?!…… CONDUSA DE …ALEXANDRU CUMPANASU „. 3. Aceeasi placa cu USR si in ” Romania Libera ” , 26 septembrie 2019 , articol de Filip -Mihael Bodoc : ” USR MANIPULEAZA DIASPORA IN CHIP BOLSEVIC „.

    • Ba tu esti prost, ori esti prost bine plătit. Ca știm ca esti o mizerie ce ti ai vinde si părinții si bunicii, sa iti dea o multinaționala un euro

    • Tu nici măcar nu ai curajul sa îți spui numele dar vad ca ai tupeul sa critici pe alti pentru ce fac ,fa ceva nu maiblua bani postările degeaba de la dușmani țări, la muncă nu avem nevoie de critici avem nevoie de acțiune și ideei bune !

    • Bă deșteptule, lasă textele de userist labagiu! Spune ce nu este adevărat din ce spune individul, de care aud prima dată!

    • Dar dacă e adevarat ,mai contează? Nu vezi ca USRminus sunt tradatori ,sau esti si tu la fel?

    • Trebuia sa fie si o astfel de remarca care sa pateze imaginea omului, chiar o cautam si uite o!.
      Oare mai conteaza ca omul e psdist sau pnlist? Omul este roman adevarat care spune lucruri adevarate care dor si afecteaza negativ natia romana. Eu sper sa se trezeasca toata diaspora care venea in tara sa se revolte impotriva unor legi proaste si sa vina iar sa l trezeasca pe malacul din cotrocel, sa vada si el ca romanii nu sunt sa de prosti sa inghita prostiile uemue!
      Pana atunci, felicitari si jos palaria in fata lui Orban, al Ungariei, nu panarama de politician la noi!

  3. Bă tată bă, neomarxiştii lui bițicli ăsta de Bârna, un NAZI ordinar, trebuie exterminați ca pe şobolani. Le dăm niște grâu special. Bă Bârna nazistu, ce Arahatu nostru vrei mă, crezi că în 2024 mai iei 14% cu uniunea scufundați România? N-ai să mai vezi nici 10 nazistule.

  4. Iata pe cine au ales prostii de hastagisti, lor trebuie sa le multumim, pentru marirea preturilor, vaccinarea copiilor, alocatii canci, marirea pensiilor canci, o tara in care canciul dicteaza

    • #satul de tradatori , Revolutionar ai Anonim de la 21:19 SUNT YO , KOSTEA SUGIMORY TIRASPOL , am lins 3 galeti cu k.kat la ordinul Raionului !

  5. Ați cam luat-o în mână,bă diasporenilor ,cu flegma asta de usr plus !. Și o s-o mai luați tată.Voi sînteți doar o masă de manevră, pe care o manipulează securiștii, care au distrus țara.

  6. Bai HaBarna, bai tefelistule tampit, vezi ca iti cam vreau sa iti dea la gioale confratii tai din insorita Italie !! 🙂 HaBarna, fa-te ca esti habarnist, asa ai mai multe sanse sa scapi numai cu cateva capete in gura, ca unii de acolo deja vreau si sa iti puna pielea pe bat, la propriu, bai trepadusule userist trotkist !! 🙂

  7. Peste 90% din voturile din diaspora au fost date USR-PLUS, asa ca ce ar mai fi de zis decat ca ni ia-ti adus pe cap ! Coborati fratilor pe pamant si abandonati spiritul de gloata, inghitand ca pelicanii intoxicarile de pe retelele de socalizare.

  8. E buna scrisoarea trimisa lui iohanis de diaspoara,dar au uitat esentialul:trebuie sa-si dea el demisia,el e capul rautatilor,a facut,face si va mai face mult rau Romaniei cat timp va sta cocotat acolo unde este!

  9. USR-știi, imaginea anormalității, minților tulburi, hoției, tupeului, incompetenței, imaginea ” omului nou ” care ar avea ce căuta doar în ospiciu sau pușcărie.

  10. Diaspora TREBUIE să fim atenţi la ce alegem .Pt că labagii ăştia de la governare , din parlament , nu au copii. Mansonii ăştia işi schimbă sîngele in fiecare an , omorînd copii .IOHANNIS este un vîndut ocultei Criminale, ORBAN bețivul , Arafat , care provine dintro Țară al dracului de periculoasă în materie de terorism .IOHANNIS se plimbă cu a SA cucoană pe banii copiilor şi bătrînilor ..Streinilor nu le pasă de Ţara noastră . Țara noastră este vîndută pe bucăți , de sluganii ocultei Criminale qîncepînd de la criminalul de iliescu, băsescu şi tot cercul ăsta infracțional legalizat. Să votăm un patriot adevărat , să scăpăm de nea sică , cuțu , IOHANNIS agentul Germaniei şi tot ce se cheamă mafie , interlopi , traficanți şi Mansoni .Şi dacă cei care au împrumutat Bani de la UE , predați alelor Țări să se spele pe cap cu ei .PT asta TREBUIE să scapam de ipotenții ăştia , să le fie confiscată toate bunurile , şi închişi pe viață în puşcării de maximă siguranță ..Alegeţi voi Şoşoacă , şi ve-ți vede a dreptate, şi O CONSTITUȚIE ADEVĂRATĂ .PT CĂ MAFIOȚII A CAM ÎNCEPUT SĂ LE CADĂ IZMENELE .EI sunt conştienți că vor AJUNGE ÎN Puşcărie

  11. Acest specimen cand a facut ultimul control medical sa vada daca are toate tiglele pe casa.? Cine va conduce ca sa faceti mai naparcilor ? RUSINE !!!!!!

  12. Daca PSD este ciuma Romaniei , USRPLUSQI+ este cancerul Romaniei . Aceeasi mentalitate penala aceeasi gandire marxist-bolsevica

  13. Lingailor USR-PLUS sunteti atat de prosti ca nu puteti ca nu va ajuta mintea sa realizati ce e bine pentru Romania si ce e rau si cine promoveaza acest rau care a dus la distrugerea tarii!!!

  14. USR, creatie a securistilor iohannsiti din Sibiu trebuie urgent dizolvat conform art.46 din lg.14/2003, legea păartidelor politice. Drept la libera exprimare si aparare a conditiei de a fi oameni. Toti USR-istii sunt conceputi in staulul vacilor, ori la turma de oi. Rezultatul se vede cu ochiul liber, Barna are ochii de bou, Bulai arata ca un animal ce s-a ridicat pe doua picioare, iar toti gramada dupa ce au reusit sa silabiseasca cateva cuvinte insulta, terorizeaza oamenii si aceasta din invidie si ura ca ei nu sunt oameni. Putem glumi pe seama USR la infinit, dar Parlamentul are obligatia sa aplice impotriva USR art.46 din lg.14/2003 si sa dizolve adunatura animalizata ce-si zice USR.

  15. Ciumati PSD-isti! Ati scos românii la drumul mare si acum pozati in salvatori. Nenorocitilor!

  16. Bai halate….Păi nu voi iti adus la putere?! Stati dracu in banca voastră acolo in Italia si nu ne mai dati noua cei din tara lecții de democratie7

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger