AcasăSOCIALDiana Șoșoacă provoacă o FURTUNĂ în societate! Sare la gâtul părinţilor care...

Diana Șoșoacă provoacă o FURTUNĂ în societate! Sare la gâtul părinţilor care îşi vaccinează copiii

diana sosoaca

Senatoarea Diana Șoșoacă a spus-o tare şi răspicat că este împotriva vaccinării, mai ales în cazul copiilor. Astfel, avocata nu înţelege şi chiar îi acuză de rele intenţii pe părinţii care doresc să-i imunizeze pe cei mici.

Senatoarea, cunoscută pentru pozițiile sale sale anti-mască și negarea pandemiei, a făcut din nou declarații halucinante pe Facebook legate de vaccinarea copiilor, dar și de părinții acestora.

Spune că niciun copil n-a murit de COVID-19

Diana Șoșoacă i-a comparat pe copiii vaccinați cu animalele care sunt duse la tăiere. În plus, senatoarea îi acuză pe părinții care fac acest lucru și spune că, de fapt, nu a murit niciun copil din cauza COVID-19 și că toate cazurile de infectare în cazul copiilor au fost ușoare.

Cum poți să-ți duci copilul la vaccinare ca și când ți-ai duce animalul la tăiere? Nu gândești?! Nu există niciun copil mort de COVID. Toate cazurile copiilor cu COVID au fost ușoare”, a declarat Șoșoacă, într-o postare LIVE de luni seară, pe Facebook.

Vaccinarea categoriei de vârstă 12-15 ani a început în România în primele zile ale lunii iunie, după ce Agenția Europeană a Medicamentului a autorizat vaccinul Pfizer pentru administrarea la această grupă de vârstă.

Potrivit Institutului german Robert Koch (RKI) pentru controlul bolilor, cel puţin 85% din populaţia cu vârsta între 12 şi 59 de ani şi 90% dintre cei cu vârsta de 60 de ani şi peste ar trebui să fie vaccinaţi în totalitate împotriva variantei Delta.

Dacă această rată de vaccinare este atinsă la timp, un al patrulea val anunţat în toamna sau iarna viitoare pare puţin probabil”, potrivit unui document RKI difuzat luni.

author avatar
Andrei Ștefan
772 afisari

8 COMENTARII

  1. ”… părinţii care doresc să-i imunizeze pe cei mici…” – care imunizare, imbecilule, de ce maninci căcat, jigodie de ziaric? Bă, voi sînteți COMPLICI LA CRIMÃ, bă, ticăloșilor!

  2. Corect era „intepe” copii cu seruri neverificate. Asta nu e nici vaccin, nici nu imumizeaza …. Parintii aia ar trebui sa se dea cu capul de pereti

  3. Lasati, bai romanasilor, ce daca sunt unii care se cred la circ, sau mai rau, la gradina zoologica din Bukale, de fapt o mare parte asta si e !! 🙂 Lasa-i sa ii intepe in cap, de fapt ii inoculeaza cu tratamente genetice, care sigur vor avea urmari grave pentru ratatii aia mici si dusi cu pluta pe Dambovita !! 🙂 Totul e o mare mascarada, coordonata la nivel global, care mai crede in propaganda nazista a criminalilor astia, chiar isi merita soarta idiotii aia utili !! Covid Macht Frei 🙂

  4. Institutul Koch il dai exemplu,ba spalatule pe creier,astia ragaie de banii primiti de la Big Pharma precum slugile de pe aici numite „specialisti”.Jos ati mai ajuns,baieti.

  5. Purcica Miss Piggy mereu e nervoasa. Sa ia o pauza de slana si ciapa cu sarmale si ardei umpliti cu ciorbica fierbinte de perisoare la Senat cu 3 lei portia deci asa de ieftinttoma bun mai marca o dubla.

    • Porc ca tine ,nu cred ca-i mai mare,in tara asta.Te-ai trezit tu idiotule sa jignesti,o patrioata,care lupta si ptr.imbecili ca tine.

  6. S-a schimbat conducerea la national? In ultima perioada s-au înmulțit tonomatele… Ordin de la partid???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger