AcasăSOCIALDEZMĂŢ la şcoală: un profesor din Baia Mare, acuzat că a dansat...

DEZMĂŢ la şcoală: un profesor din Baia Mare, acuzat că a dansat pe catedră în fața elevilor! (VIDEO)

Şcoala românească revine în spaţiul public un un nou caz dezolant. Un profesor de engleză din Baia Mare a fost filmat în timp ce dansa pe catedră, în fața elevilor.

În urma apariției imaginilor în spațiul public, a fost demarată o anchetă la colegiul tehnic.

Cum s-a apărat dascălul

În apărarea sa, dascălul a spus că, în cadrul programului ”Școala Altfel”, și-a dorit să îi familiarizeze pe elevi cu diferite genuri muzicale, și le-a ilustrat într-un stil mai nonconformist. Recunoaște, totuși, că a exagerat.

Și elevii sunt cuprinși de ritm și se amuză copios de atitudinea îndrăzneață a dascălului. O parte din acest moment a ajuns în spațiul public iar profesorul, care este și diriginte la clasa a XI-a, și-a motivat comportamentul în fața superiorilor.

”A fost o activitate în cadrul Săptămânii ”Școlii Altfel” în sala de clasă și am încercat să-i familiarizez pe elevi cu principalele curente musicale din industria pop și cu câteva mișcări de dans, iar la sfârșitul orei am insistat și pe exagerările care se pot produce la nivel muzical.

Având în vedere că la liceele tehnologice muzica este o Cenușăreasă, am considerat necesară o astfel de activitate. A fost un exemplu de exagerare, unde se poate ajunge dacă se exagerează. În ziua respectivă a fost tematica muzicală”, a spus profesorul, conform Pro TV.

Dascălul lucrează de 25 de ani în învățământ și nu a mai avut abateri până acum, fiind recunoscut pentru implicarea la clasă și activitățile interactive. Inspectoratul a demarat o anchetă internă.

author avatar
Andrei Ștefan