AcasăSOCIALDezgustător! Supă de pui cu tot cu pene, primită în meniu la...

Dezgustător! Supă de pui cu tot cu pene, primită în meniu la un spital din țară

Dezgustător! Supă de pui cu tot cu pene, primită în meniu la un spital din țară (sursa foto: romaniatv.net)

O situație incredibilă a fost sesizată la un spital din țară, iar managerul spune că se fac cercetări.

Imaginile sunt dezgustătoare. Situația a ajuns publică recent. E vorba de situația de care a avut parte o femeie care a născut prematur, la Spitalul Judeţean Baia Mare, anunță Antena3. Mămica a primit la prânz o supă de pui. Doar că puiul nu fusese curățat cu totul de pene. Chiar și așa, a fost pus în farfurie.

Manager: „Vreau să văd persoanele responsabile”

Managerul spitalului băimărean vorbește despre neglijența bucătarilor. „Am şi demarat o anchetă în acest sens. Am înţeles că o singură pacientă a primit genul ăla de supă şi vreau să văd persoanele responsabile şi mă refer aici la bucătari în mod deosebit – au fost neglijenţi”, a declarat George Oros, managerul spitalului din Baia Mare, la postul TV amintit.

Pe de altă parte, zilele trecute, ministrul Rafila vorbea despre cuantumul zilnic al hranei pacienților din spitale.

„Un lucru extrem de important este cel legat de asigurarea condițiilor pentru pacienți, inclusiv din punct de vedere al sumelor alocate pentru hrana pacienților.

În momentul de față, opinia mea este că sunt insuficiente 11 lei pentru un pacient pentru hrană, pentru o zi, mai ales în condițiile creșterii prețurilor la alimente, cred că reprezintă o sumă mică”, a declarat Alexandru Rafila, zilele trecute, aflat în vizită la Spitalul Județean de Urgență “Dr. Pompei Samarian” din Călărași.

author avatar
Andrei Coman
393 afisari

4 COMENTARII

  1. Vaaaiiiii…, nu se poate, la Baia-Mare, unde DNA-ul a „uitat-o” pe d-na Pintea si spagile ei luate in biroul de manager al spitalului mentionat???!!!!!
    Asa mica cum e, indemnizatia pt.hrana bolnavilor a devenit tot un mijloc de castig pt. firmele „de casa” ale politrucilor si apropiatilor lor, ca doar de asta ajunge pe masa bolnavilor mancare stricata si pui cu pene. Iar Curtea de Conturi se face ca nu vede, e preocupata sa isi exercite atributiile ca organ de represiune impotriva celor care sunt incomozi managerilor de spitale si a partidului care „manageriaza” spitalul.
    Poate se sesizeaza cineva cu privire la modul in care este jefuit banul public la Sanatoriile din jud.Hunedoara

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger