AcasăSOCIALDescoperire șocantă. Tânără găsită moartă pe plaja din Mamaia

Descoperire șocantă. Tânără găsită moartă pe plaja din Mamaia

(sursa foto: facebook)

S-a dat alarma la nivelul autorităților, joi, după ce trupul fără viață al unei femei a fost găsit pe o plajă din Mamaia.

Din primele informații, turiștii ar fi fost cei care au alertat în primă fază salvamarii, anunțând că au observat trupul femeii, pe plajă. S-a sunat și la 112, astfel că la fața locului a ajuns un echipaj de la salvare, dar și unul de la poliție.

Ar fi vorba de o femeie de aproximativ 25 de ani

Potrivit Digi24, este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 25 de ani. Trupul fără suflare al femeii a fost găsit la malul apei.

Nu se știe deocamdată ce s-a întâmplat și cum a sfârșit tânăra găsită pe plaja din mamaia. Toate aceste aspecte urmează să fie stabilite de către polițiștii care fac cercetări în cazul de față. Marea este agitată, fiind arborat steagul roșu. Ceea ce înseamnă că oamenii aflați încă în vacanță pe litoral n-ar trebui să se aventureze în apa mării.

E posibil ca femeia să se fi înecat, iar apoi trupul său să fi fost adus la mal de valuri. Însă această ipoteză urmează să fie confirmată sau nu în urma investigațiilor. Rămâne, așadar, de văzut ce vor stabili oamenii legii care se ocupă de ancheta în acest caz.

author avatar
Andrei Coman