AcasăSOCIALDescoperire șocantă într-o casă din Argeș: O femeie și doi bărbați, găsiți...

Descoperire șocantă într-o casă din Argeș: O femeie și doi bărbați, găsiți morți

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

O descoperire îngrozitoare a fost făcută, duminică seară, într-o locuinţă dintr-o comună argeşeană. Trei persoane au fost găsite fără suflare. Din câte s-a aflat de la poliție, nu au fost observate, din primele verificări, urme de violență.

Se fac cercetări pentru a se stabili exact cum au sfârșit cele trei persoane – o femeie și doi bărbați. Primele detalii despre acest caz șocant au venit de la polițiștii argeșeni. Alerta s-a dat în comuna Bârla, polițiștii fiind sesizați și intervenind la fața locului.

Femeia avea 60 de ani

„În seara zilei de 30 aprilie, în jurul orei 21,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au fost sesizaţi (…) cu privire la faptul că, într-o locuinţă din localitatea Bârla, este posibil ca trei persoane să fie inconştiente, întrucât nu răspund apelurilor aparţinătorilor.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, împreună cu pompierii argeşeni, s-au deplasat la faţa locului şi au pătruns în locuinţă, unde au găsit trei persoane, o femeie de 60 de ani şi doi bărbaţi, de 67, respectiv 70 de ani, decedate”, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

S-a întocmit dosar penal și se fac cercetări

Potrivit sursei citate, din primele verificări nu au fost constatate urme de violenţă. Trupurile neînsuflețite ale celor trei persoane urmând să fie transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Se așteaptă ca această procedură să le ofere informații importante oamenilor legii care fac ancheta în acest caz.

Urmează, așadar, să se facă cercetări pentru a se stabili exact ce anume s-a întâmplat și cum au pierit cei trei oameni. „În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, mai precizează IPJ Argeş.

author avatar
Andrei Coman