AcasăSOCIALDescoperire înfiorătoare: o femeie și un bărbat, găsiți morți într-un apartament din...

Descoperire înfiorătoare: o femeie și un bărbat, găsiți morți într-un apartament din Capitală

Polițiștii din Capitală fac investigații pentru a lămuri în ce condiții au sfârșit două persoane, găsite fără suflare într-o locuință din sectorul 3.

E vorba despre o femeie și un bărbat, despre care s-a aflat că au fost descoperiți decedați într-un apartament din București.

Alerta s-a dat luni seară, iar oamenii legii au deschis deja o anchetă.

Poliția Capitalei: Ambele victime aveau urme de violență

„În data de 02 mai 2022, în jurul orei 19,00, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 3 au fost găsite decedate două persoane, un bărbat şi o femeie, de 62 şi respectiv 52 de ani, ambele prezentând urme de violenţă”, s-a precizat din direcția Poliției Capitalei, potrivit Agerpres.

Rămâne de văzut ce vor stabili medicii legiști, dat fiind faptul că urmează să se facă necropsia în cazul celor două victime.

În cazul de față, s-a deschis dosar penal pentru omor, cercetările fiind derulate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Doi soți, găsiți împușcați într-o locuință din Harghita

Nu este singurul caz șocant despre care s-a aflat recent. În cursul primei zile a acestei săptămâni s-a aflat că doi soți au fost găsiți fără viață, într-o locuință din localitatea harghiteană Sărmaș, având semne de împușcare. În acest caz, sesizarea la 112 a fost făcută pe 1 mai.

S-a început o anchetă, pentru a se stabili condițiile în care au pierit femeia de 58 de ani și soțul acesteia, în vârstă de 61 de ani. Citiți mai multe detalii AICI.

244 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri