AcasăSOCIALDescoperire înfiorătoare în Cluj. Trei membri ai unei familii, găsiți fără suflare...

Descoperire înfiorătoare în Cluj. Trei membri ai unei familii, găsiți fără suflare în curtea casei

sursa foto: observatorulph.ro

Descoperire înfiorătoare în Cluj, acolo unde, din primele informații, trei persoane – care făceau parte din aceeași familie – au fost găsite fără viață.

Descoperirea cumplită a fost făcută la marginea orașului Cluj-Napoca, unde o familie întreagă a fost găsită fără viață, în curtea casei, situată lângă o pădure, potrivit Antena 3.

Toți cei trei membri ai familiei au fost găsiți în curtea din spatele casei aflate, din primele informații, în Colonia Sopor. Victimele au fost descoperite lângă o piscină gonflabilă.

Alerta la 112, dată de un vecin

Alerta la 112, numărul unic de urgență, a fost dată de un vecin. Totul, după ce bărbatul ar fi încercat, fără succes, să dea de cei trei, la telefon. Dar cum nu primise niciun răspuns, omul a alertat autoritățile. Așa că poliția a intervenit. Oamenii legii au mers la domiciliul persoanelor despre care s-a aflat că nu se mai știa nimic, acolo unde, din păcate, toți cei trei au fost găsiți fără suflare în curtea din spatele casei.

Aceștia erau îmbrăcați în costume de baie. Și zăceau fără viață lângă o piscină gonflabilă pe care o aveau montată în curte. Din primele informații, se pare că s-ar fi electrocutat din cauza unei improvizații electrice.

Nu se știe cu exactitate, la momentul de față, când s-a produs tragedia. Una dintre victime ar fi un bărbat de 42 de ani. Se pare că acesta ar fi vrut să se relaxeze, alături de părinții săi, la piscina pe care o aveau în spatele casei.

Rămâne ca polițiștii să stabilească exact, în urma cercetărilor pe care le fac în acest caz, cum a fost posibil să se producă o asemenea nenorocire.