AcasăSOCIALDescinderi în Capitală și Ilfov. Perchezițiile, într-un dosar de proxenetism - VIDEO

Descinderi în Capitală și Ilfov. Perchezițiile, într-un dosar de proxenetism – VIDEO

Acțiune a polițiștilor din Capitală, atât în București, cât și în județul limitrof – Ilfov, într-un dosar penal de proxenetism, în care se fac cercetări. Pe lângă percheziții, se vor face și audieri.

Politia Capitalei a anunțat că marți, 12 septembrie, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară și două mandate de aducere, în Municipiul București și județul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Poliție: Doi bărbați ar fi înlesnit practicarea prostituției a două femei

Conform precizărilor poliției, doi bărbați au intrat în vizorul oamenilor legii în acest caz. Unul are 31 de ani, iar celălalt 56. „În fapt, în perioada 31 martie 2021 – 31 august 2023, doi bărbați, în vârstă de 31, respectiv 56 de ani, ar fi înlesnit practicarea prostituției a două femei, această activitate desfășurându-se la diferite adrese din Capitală, dar și din localități învecinate.

Din cercetări, s-a stabilit că bănuiții le-ar fi asigurat protecție femeilor, constând în aceea că ar fi supravegheat și coordonat activitatea de prostituție, oferindu-le sfaturi și indicații privind alegerea clienților și relaționarea cu aceștia, în scopul obținerii unor sume de bani cât mai mari. De asemenea, bănuiții ar fi beneficiat, în perioada de referință, de aproximativ 53.000 de euro, bani rezultati din această activitate”, se precizează în comunicatul Poliției Capitalei.

Urmează să se facă audieri

Conform sursei citate, în urma efectuării perchezițiilor, bărbații au fost depistați. Aceștia urmau să fie duși la audieri, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

„Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de proxenetism”, se precizează în același comunicat.

178 afisari

1 COMENTARIU

  1. Hă, hă, hă, numai pentru atâta lucru s-au folosit fonduri și forțe serioase? Pe când cei proxeneții cu „forță de muncă” serioasă, de la 10 fetițe în sus? Dar ca de obicei, ne înfigem la beregata unor pitici, marii proxeneții fiind ocoliți.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Românii trăiesc tot mai greu din cauza scumpirilor. Oamenii stau în frig şi „fac foamea”

Guvernul pretinde că a căutat soluţii prin care să uşureze viaţa românilor, dar societatea o duce tot mai greu. Statistica nu minte, iar cifrele...

Angajaţii români care primesc mai mulţi bani, de la 1 ianuarie 2024. Majorarea intră direct pe card

Tichetele de masă nu reprezintă un beneficiu nou în România, fiind chiar unul cu vechime. Însă valoarea și popularitatea lor au crescut de la...