AcasăSOCIALDepozit înghițit de flăcări violente și un nor uriaș de fum. ISU,...

Depozit înghițit de flăcări violente și un nor uriaș de fum. ISU, în alertă – VIDEO

Pompierii au luptat să stingă cât mai rapid focul (sursa foto: captură youtube)

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la Frasinu, în comuna buzoiană Țintești, pentru a stăvili un incendiu masiv care a cuprins un depozit.

Din primele informații, în incinta cuprinsă de flăcări și fum se aflau aparate de uz casnic, care ar fi urmat să fie reciclate.

Persoanele aflate în incintă la momentul izbucnirii focului – miercuri, la orele dimineții – au reușit să iasă singure și să se ferească de pericol.

Ca urmare a faptului că flăcările au generat o cantitate însemnată de fum, s-a transmis un mesaj Ro-Alert către locuitorii din zonă.

„Incendiul se manifestă cu violență în acest moment, cu degajări mari de fum, drept pentru care s-a emis și mesaj Ro-Alert. Se intervine, în acest moment, cu cinci autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autoscară mecanică și, de asemenea, se așteaptă și alte forțe să sosească la fața locului”, a precizat miercuri dimienață purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, într-o intervenție la postul B1TV.

Nu se cunosc detalii cu privire la condițiile în care a izbucnit incendiul, însă foarte probabil acest lucru urmează să fie stabilit de către specialiști, după lichidarea focului.