AcasăSOCIALDecorațiuni ieșite din tipare la Slatina. Bradul de Crăciun, „păzit” de o...

Decorațiuni ieșite din tipare la Slatina. Bradul de Crăciun, „păzit” de o girafă și un elefant

Decorațiuni ieșite din tipare în Slatina, lângă bradul de Crăciun (sursa foto: Facebook/Emil Mot)

Cu doar câteva săptămâni rămase până la Sărbătorile de iarnă, tot mai multe orașe din țară încep să „îmbrace straie” festive – străzile sunt ornate cu beculețe și decorațiuni luminoase și se dă startul târgurilor de Crăciun.

La Slatina, în județul Olt, pare să fi fost amenajat unul dintre cele mai „originale” decoruri din țară, în așteptarea Crăciunului. Pe lângă nelipsitul brad de Crăciun, decorat frumos și luminat strălucitor, administrația locală a instalat și câteva decoruri neobișnuite. Din câte se poate vedea dintr-o fotografie postată chiar de către edilul din Slatina, pe o rețea de socializare, bradul de Crăciun e „păzit” de o girafă și un elefant, decoruri luminate și ele, asemeni pomului de Crăciun. Din poză lipsesc obișnuiții oameni de zăpadă sau, eventual, renii. Nu apare nici Moș Crăciun.

Edilul din Slatina i-a invitat pe locuitorii orașului, într-o postare recentă făcută pe Facebook, să vină vineri, 1 decembrie, la evenimentul prin care se va marca startul oficial al Sărbătorilor de iarnă. Târgul de Crăciun este amenajat în Parcul Tineretului din Slatina.

„Dragi slătineni, Este momentul să aducem magia sărbătorilor în inimile noastre.

Vă invit vineri, 1 Decembrie, în Parcul Tineretului, începând cu ora 17:30 pentru a da startul oficial sărbătorilor de iarnă.

Târg de Crăciun, lumini strălucitoare, bucurie și atmosferă de basm vă așteaptă într-un cadru magic.

Veniți împreună cu familia și prietenii să trăim momentul magic al sărbătorilor!”, a scris, recent, primarul Emil Moț, pe Facebook.

Reacții ale internauților

Lesne de înțeles, nu au lipsit reacțiile la vederea decorului ales de oficialii administrației locale pentru Crăciunul din acest an. Iată câteva dintre reacțiile internauților, postate în chip de comentarii la mesajul transmis de primar:

„Sa îi dați un premiu celui cu ideea genială de a aduce elefant, pantera și girafa în spiritul Crăciunului. 👏👏👏 impecabil”

„Crăciun African Style Savana 😂😂”

„Ție când erai mic nu ți-a adus ghepardul niciun cadou sub brad?😂”

„Atâtea miliarde pentru câteva animale din Africa făcute din beculete. Doamne ferește!”.

sursa foto: captură Facebook/Emil Mot

 

author avatar
Andrei Coman
259 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger