AcasăSOCIALDeclarație ȘOC! Piedone, după condamnarea definitivă în dosarul Colectiv: „Dacă acei părinți...

Declarație ȘOC! Piedone, după condamnarea definitivă în dosarul Colectiv: „Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să-i ajute Dumnezeu!” – VIDEO

(sursa foto: Cristian Popescu Piedone/Facebook)

La scurt timp după ce s-a aflat că a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, decizia fiind definitivă, Cristian Popescu Piedone a reacționat, anunțând că va merge să se predea. Și că se va îndrepta spre penitenciarul Rahova.

„La fel ca la început, cu multă demnitate. Este crucea pe care Dumnezeu mi-a dat s-o port”, a sunat prima declarație făcută de către primarul Popescu Piedone, după ce s-a aflat decizia definitivă a instanței.

„Mă duc cu demnitate, cu onoare și respect. Dacă Justiția a considerat asta, trăim pe pământ nu în Ceruri”, a mai susținut Piedone, în fața presei.

Mesaj către familiile victimelor

„Nu vreau să jignesc familiile (….) Dacă acei părinți cred că eu, Piedone, le-am omorât copiii, așa să-i ajute Dumnezeu! (…) Mă voi întoarce, nu voi conteni să lupt, nici din interior”, a susținut fostul primar al sectorului 4, după condamnarea definitivă în dosarul Colectiv.

Primarul sectorului 5 a mai pus că familia sa îi dă putere. „De la familie mi-am luat rămas bun și i-am rugat să mă aștepte și să rămână uniți”, a susținut Popescu Piedone.

Vă amintim că în primă instanță, Tribunalul București decisese o pedeapsă de 8 ani și 6 luni de închisoare pentru Popescu Piedone – DETALII AICI. Tragedia de la Colectiv a curmat 64 de vieți.