AcasăSOCIALDe la cine își iau lumină românii. Antena 3, sluga CNN

De la cine își iau lumină românii. Antena 3, sluga CNN

Nu mai avem loc în presă de specialiștii militari de la Antena 3. Încă dinainte să se dea ordinul de atac, generalul de tastatură Radu Tudor știa că Federația Rusă va invada Ucraina, avea toate informațiile cu privire la ce vrea să facă Vladimir Putin, ba mai și atrăgea atenția Kremlinului asupra unor erori de calcul strategic!

România are și ea propriul ei război, dar este cu prețurile scăpate de sub control, cu inflația care amenință să înghită PIB-ul, cu tunurile date în pandemie de cloaca liberală, cu multinaționalele și corporațiile care ne-au încălecat capitalul, pe noi toți războiul ăsta ne macină zilnic, puțin câte puțin.

Pentru Antena 3, nimic din ce „ieri” prezenta interes „azi” nu mai contează. De la mariajul cu CNN încoace, alde Gâdea&co. au predat linia editorială americanilor, acceptând că lumina cunoașterii se ia exclusiv din SUA.

Ce zice America, aia e, nu se comentează, nu se pun întrebări incomode!

Ce zice America, aia e, nu se comentează, nu se pun întrebări incomode! Anunță CNN că se trage în civili la Herson, așa dăm – „Civilii sunt ciuruiți de gloanțe, în mijlocul străzii, în timp ce încearcă să fugă din calea bombardamentelor”. Se zice la CNN că au murit grănicerii care apărau Insula Șerpilor, păi așa trebuie să fie – „13 soldați ucraineni, uciși de armată rusă pe Insula Șerpilor”. Ce dacă pe urmă s-a aflat că soldații sunt în viață, or fi înviat ca Lazăr, ei în mod cert au fost măcelăriți de trupele invadatoare!

Poate că fix asta presupune contractul încheiat de Antena 3 cu CNN. Supunere editorială totală! Partea americană predă foaia de parcurs, cu punctele de urmat, iar românii execută fără crâcnire și prezintă pe post (și pe site-ul oficial) doar informațiile aprobate dinainte.

Cum rămâne cu etnicii români din Cernăuți?

Propaganda gratuită pe care Antena 3 o face intereselor americane în regiune a ajuns să provoace rezistența stomacului oricărui telespectator neutru. Românii vor să afle de la televizor care sunt motivele care l-au împins pe Putin să atace, ce urmărește Kremlinul prin asta, de ce se luptă între ele două popoare înfrățite în istorie și cum e cu apariția statului ucrainean pe harta Europei.

Despre etnicii români din Cernăuți ne doare sufletul, despre copiii forțați de autoritățile de la Kiev să lupte în 2014-2018 pe frontul din Donbas, nu ne mai intoxicați cu materiale create în laboratoarele media ale CIA, că începe să capete miros pestilențial „adevărul” prezentat pe post de Radu Tudor!

Radu Tudor a pus mâna pe planurile secrete ale lui Putin!

Ajuns expert în toate, dar mai ales pe partea de „intelligence” informativ militar, Radu Tudor mai are puțin și pornește singur la luptă împotriva Rusiei.

„În ediția din această seară a emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 au fost prezentate planurile care au fost capturate de la armata rusă şi hărțile de luptă pentru invazia Ucrainei”. Ceea ce n-au reușit spionii Occidentului a putut Antena 3! Și cine a adus la sediul A3 din București planurile lui Putin, ofițeri SVR speriați de vocea gravă luată de Mihai Gâdea? Sau poate stăpânii de la CNN le-au obținut direct de la Zelynski, pe când îi luau interviu în buncărul de la Kiev. Apropo de interviul ăsta, pe când unul și la Kremlin, cu Vladimir Putin? Abia după ce prezinți și poziția celeilalte tabere poți face o analiză pertinentă, cu cărțile pe față, disecând cerințele venite dintr-o parte și din cealaltă. Altfel, practicând un jurnalism părtinitor, vinzi oamenilor nimic altceva decât un mare rahat propagandistic învelit în staniol american.

Doi imberbi se joacă de-a jurnalismul de război, plimbându-se cu ghiozdanele în spate pe lângă granița româno-ucraineană. De acolo, în niște „live-uri” și regii brevetate de Adelin Petrișor, ne spun că la Kiev lumea se ascunde în stațiile de metrou, iar la Harkov bombardează rușii, mari dezvăluiri! În rest, toată informațiile de pe post sunt copy-paste de la ce spune și mai ales ce ordonă să se spună CNN-ul, acest birou de presă al CIA.

Tragedia de la Cogealac sau cum ne vrea A3 în război cu Rusia

Miercuri seară, 2 martie, o tragedie a lovit aviația română, un MiG și un elicopter IAR Puma prăbușindu-se nu departe de Baza NATO de la „Mihail Kogălniceanu”. Antena 3 mai avea puțin și declara război Moscovei, Radu Tudor deja se vedea prin Piața Roșie strigând după Putin „Vladimire, come out, you motherfucker!”.

Mihai Gâdea și limbuții A3 au fabulat despre arme cu impuls electromagnetic dezvoltate de Rusia, astfel inducându-se ideea că Putin ar fi putut folosi o astfel de armă împotriva românilor într-un atac comandat asupra bazei de la Kogălniceanu. Pentru niște minți înguste, care doar trâmbițează ce zic stăpânii, fatalismul nu-și are loc într-o astfel de întâmplare, este musai să fi fost mâna Rusiei!

Românii au războiul lor, cu sărăcia și facturile!

Disperarea cu care unii români bagă bățul prin gard și ațâță vâlvătaia conflictului cu Moscova trebuie să ne dea de gândit. În cazul unui război de anvergură, luptele de gherilă pe care le vedem acum la Kiev, cu cocktail-uri Molotov și drumuri blocate cu saci de nisip, ni se vor părea amintiri plăcute.

De când s-a logodit cu CNN, Antena 3 a uitat și de criza energetică, și de explozia facturilor. Politica de sluj a autorităților române față de corporații este pusă sub tăcere, nu se mai zice un cuvânt despre distrugerea capitalului autohton, plan executat cu minuțiozitate de Kovesi la ordinul Occidentului. Din televiziunea românilor, Antena 3 a devenit portavocea Washingtonului. Jos a mai ajuns și America!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.514 afisari

24 COMENTARII

  1. Ce ti-e si cu viata asta fara de moarte …. S-a reincarnat Valentin Boeru in Nicholas Cezar ?

  2. Nu e Nicholas Cezar , e Marius Ghilezan , ala de pe lista lui Gusa , Realitatea TV e post concurent cu Antena 3 , se bat pentru rating .

  3. articol excelent si doua ori valoros pentru ca este impotriva ordinului pe unitate care s-a dat in media romaneasca si asa mituita si rasmituita de covid . a uitat autorul „capodopera ” analizei militare facuta de RaTu pe jocul video . eu mai incerc cate putin pe acest post devenit fetid pentru a avea o imagine despre toate posturile tv si a-mi face propria imagine despre adevar . dar pentru caracterul lui gadea nu-i nici o problema sa o intoarca la 180* daca interesul varanului o cere , sau a lui fic’sa .

  4. Regret că am iesit candva in stradă pentru Antena3 ,prin Acest individ TUDOR acest post a devenit irespirabil.Soc mare guru si acest Chireac,jalnica făptură

  5. Varanul este cu rusii de la Lukoil si Realitatea este cu rusii de la Petromidia/Kazmunai.De acolo le vin banii mascati si spalati prin tot felul de firme in Cipru.Spalatoria de creiere FAKE NEWS este finantata de mafiotii petrolului,daca mai traia Patriciu va dadeati seama si singuri.

    • „Iubesc adevarul de aceea stiu unde sa-l caut. Asa ca am cumparat o gazeta de la putere si una de la opozitie.”
      Caragiale I.L.

  6. Un comentariu zilnic al prostiilor debitate la toate televiziunile nu numai la cei mai cei, adica Antena ttri, ar fi salutat cred de multa lume. Ma uitam aseara pe o televiziune, nu sant sigur, dar cred ca tot A3, si unul care face sondaje la comanda si care mai ieri striga la noi sa ne vaxinam, aseara, zic, striga la purtatorul de cuvant al armatei, sa recunoasca ca ploaia de aviatie e mana rusilor. Zau, ca m-a speriat si pe mine. Militarul i-a inchis telefonul si bine a facut. TOATE TELEVIZIUNILE ASTEA CARE ZIC CA NE INFORMEAZA, DE FAPT NE TERORIZEAZA ZILNIC PRIN FELUL IN CARE VORBESC, GESTICULEAZA, ITI INDUC IMINENTA UNUI PERICOL IMEDIAT SI MAI ALES MINT SI ASTA SE INTAMPLA TOT TIMPUL NU NUMAI ACUM.

  7. 1. Contributors.ro , 26.02.2022 , , articol de Radu Rizoiu : ” UCRAINA , DRAGOSTEA MEA ! ” . 2. Contributors.ro , astazi , 26.02.2022 , de Mihail Siskin , scriitor rus : ” RUSIA E INCERCATA DE DISPERARE SI RUSINE . IN NUMELE RUSIEI MELE SI A POPORULUI MEU , CER IERTARE UCRAINENILOR „.

  8. Bravo, Nicholas Cezar! Mā intereseaza mai putin dacā asta iti e numele din CI sau nu, dar articolul āsta (nu e primul onest, în ceea ce te priveste) aratā cā mai existā, fie si prea putini, oameni onesti si sānātosi la cap în presa atât de infectā. Apropo, sper ca nu-ti faci iluzii, esti cu Putin, clar, asta nici nu se discutā!

  9. ” Apropo , esti cu Putin , asta nici nu se discuta ! „. L-ai deconspirat pe Nicholas , il trece Gusa pe lista …

  10. Gunoaiele securiste mananca gras din talharirea familiilor romanilor prin DUBLAREA facturilor la Energie ! Asa se rupe ultima bucata de mnacare de la gura copiilor romani si se baga in golanismele cu achizitii militare ,imprumuturile la dobanzi record, tunurile PNLPSD si pensiile speciale !

  11. un schioparlan jegos, o scursura la fel ca toti cei cel inconjoara … STICLA SI BENZINA CARPA SI CHIBRIT !!!

  12. Citind și articolul, și comentariile profund înregimentate mă întreb ce vă ține, fraților, la cheremul A3? Apăsați pe telecomandă că aveți (încă) toată libertatea să o faceți! Fie TVR, fie Digi24, fie România TV, fie Realitatea, fie B1… Condamnarea, cu mânie proletară, a unui post TV numai pentru că are o linie de conduită asumată e o stupizenie, omițând deliberat posibilitatea de opțiune. Nu va este suficient? Va sta la dispoziție chiar și Sputnik-ul, dar va trebui sa vă deplasați la Tiraspol sau mai departe.

  13. E mama e si alte stiri eu ma uit la BBC si Euronews dar si la Fox si Cnn.
    Cuvioasa se roaga pentru toti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger