AcasăSOCIALDe fapt Black Lives Matter nu dă o ceapă pe viețile negrilor

De fapt Black Lives Matter nu dă o ceapă pe viețile negrilor

Misiunile BLM: insurecție, anarhie, dezmembrarea societății

Neo-marxiștilor drapați în arme care acum distrug America nu le pasă cu adevărat de salvarea sau îmbunătățirea vieților persoanelor de culoare.

Uitați-vă la valul de violență și distrugeri la care s-au înhămat liderii BLM: misiunea acestei organizații este în întregime politică, plină de limbaj partizan, exprimă un sprijin clar pentru idei radicale, cu nuanțe de terorism urban și neascultare civilă–idei care odată puse în aplicare, distrug vieți. Cea mai periculoasă dintre aceste credințe doctrinare este opoziția și sfărâmarea valorilor tradiționale ale familiei și ale structurilor societății americane.

“Dezmembrăm practica patriarhală”, perturbăm cerințele familiei „prescrise de Occident”, proclamă BLM cu mândrie. Acum două săptămâni, președintele filialei organizației din New York, Hawk Newsome, îl amenința pe Trump: ”Dacă această ţară nu ne dă ceea ce vrem, vom face acest sistem cenuşă şi-l vom înlocui”. Dar oricine a aruncat o privire asupra multitudinii de date disponibile știe că cel mai bun mod de a ridica nivelul de trai al clasei negre este de a construi familii puternice, notează DailyCaller.

Copiii crescuți în familii intacte au mai multe șanse de a absolvi învățământul superior și, prin urmare, vor câștiga mai mulți bani pe parcursul vieții. De asemenea, sunt mai susceptibili să fie sănătoși din punct de vedere fizic și mai puțin expuși violenței și drogurilor  decât copiii din casele monoparentale. Un studiu din 2017 a constatat că proporția copiilor de culoare care trăiesc în sărăcie a fost de 45% pentru cei din astfel de cămine.

Cu toate acestea, pentru familiile intacte cu părinți căsătoriți, rata sărăciei a fost de doar 12 la sută. În plus față de poziția sa anti-familie, BLM declară rituos că „toate viețile negre contează, indiferent de… statutul de imigrare.” Biroul american de Cercetări Economice a arătat că afluxul de imigranți(inclusiv cel ilegal) “explică până la 60% din scăderea salariilor, 25% din scăderea ocupării forței de muncă și aproximativ 10% din creșterea ratei de încarcerare în rândul negrilor cu studii superioare sau mai mici”. Black Lives Matter nu-i pasă să salveze vieți negre: îi pasă să promoveze o ideologie veninoasă, care să le piardă.

author avatar
Radu Jacotă Redactor