AcasăSOCIALDe ce mai are România carantină de noapte şi cât timp vor...

De ce mai are România carantină de noapte şi cât timp vor fi interzise nunțile și botezurile

raed arafat restrictiiDe ce mai are România carantină de noapte şi cât timp vor fi interzise nunțile și botezurile

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, spune că deocamdată este prea devreme pentru a se pronunţa în privinţa modului în care vor fi sărbătorile de iarnă şi că în 10-15 decembrie autorităţile vor vedea care este situaţia: „Speranţa este ca oamenii să petreacă mai aproape de normal”.

Autoritățile au decis, vineri, mai multe măsuri de relaxare a unor restricții în România. Va fi permisă organizarea de spectacole, concerte, festivaluri în aer liber, cu cel mult 1.000 de persoane și cu condiția ca aceștia să fie vaccinați anti-COVID sau trecuți prin boală. De asemenea, spectatorii vor putea avea acces la competițiile sportive.

De ce mai avem carantină de noapte?

Întrebați care este explicația pentru care carantina de noapte sau interzicerea nunților și botezurilor rămân în vigoare, oficiali ai Grupului de Comunicare Strategică au răspuns că: „măsurile adoptate sunt analizate periodic (la doua săptămâni) din perspectiva eficientei lor și a necesității de a fi păstrate ori modificate. În funcție de aceste analize se pot emite noi hotărâri”.

Măsurile adoptate prin hotărârea de guvern pentru prelungirea stării de alertă sunt valabile pana la modificarea acestei hotărâri”, au precizat aceșția.

Restricțiile sus menționate au fost menținute în ultima hotărâre de guvern pentru prelungirea stării de alertă pentru 30 de zile, adoptată pe 12 noiembrie și publicată în Monitorul Oficial pe 13 noiembrie.

Carantina de noapte

  • interzicerea, pentru o perioadă de 30 zile, circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22:00-05:00

Magazine închise de la ora 21:00, nunți și botezuri interzise

  • Interzicerea desfășurării activității operatorilor economici care activează în domeniul comerțului/prestărilor de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, indiferent de rata de incidență cumulată la 14 zile, în intervalul orar 21:00-05:00. Între orele 21:00-05:00, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu.
  • Măsura se aplică și activităților sau evenimentelor organizate și desfășurate de persoanele fizice, operatorii economici, instituțiile publice.
author avatar
Andrei Ștefan
812 afisari

10 COMENTARII

  1. Are carantină pentru că maimuța și Cuțu vor să scape de doze. ȘI VOR ÎNCĂLCA LEGEA CÂT TIMP LI SE PERMITE!!!!
    LOCUL ACESTOR LIGHIOANE ESTE LA PUȘCĂRIE!!!!!!!!

  2. Le permite pop. oulația asta tâmpă, bre, Barbule. Asa e când jegurile cocoțate sus își dau arama pe față și indica ca singurul lor scop este puterea și nu de a fi în serviciul pop. oulației sau a României.
    Incapacitatea de exercițiu pe funcțiile statului, aici de a asigura sănătatea pop. oulației dar prin masuri de resort medical, cu tratamente și activitate specific spitalicească desfășurată de medici și personal medical și nu de către purtători de baston sau de brancardieri de la isu, totul transferat în suprimarea drepturilor fundamentale ale cetățeanului. Jegurile astea au transformat tara într-o pușcărie și statul devine tot mai mult unul polițienesc, în condițiile în care și politia este una din cele mai corupte și neprofesioniste structuri ale statului. Vai de noi…

  3. Asa ca,dragi romani,nu va mai casatoriti si nu mai faceti copii conform acestor indivizi sterpi ,vanduti satanei si traitori in gauri de sobolani gen mutu,arahat ,partu si lista e lunga.

  4. Bai arabul, bai musulmanule ne-credicios de Arahat, in decembrie e posibil ca romanasii tai sa te friga pe tine in locul porkusorului de Craciun !! Sa vezi ce bine o sa te simti, la minim 80 grade Celsius, ca in Iad, bai teroristule palestinian !! Hai, ca se poate, baietii cu ochii albastrii care trimit aici postacii lor platiti cu ora pe alte site-uri de paraziti nazisti, a inceput deja in Olanda si Austria ultra-super-vaxxinata in cap, o sa fie si la voi, in Walachistan, cat de curand un mic macel, asa de incalzire !! Pregatiti-va, venim !!

  5. Raspunsul la intrebare este : de prosti! Si cei care hotarasc, si cei pentru care se hotaraste. Stati linistiti la locurile voastre sa va incalece de tot.

  6. STICLA SI BENZINA CARPA SI CHIBRIT … CAT DE CURAND… VOM REPETA CRACIUNUL DIN ’89 DAR DE DATA ASTA LA ZIDUL INFAMIEI DE LA TARGOVISTE VOR FI MII, ZECI DE MII

  7. Cat timp va mai bateti joc de mortii nostri mai lichelelor?
    Daca este o pandemie pe baza virala cum tot behaiti, voi nu stiti ca mortii nu respira?

    Sticla, benzina, fitil & chibrit!

  8. Io kre ka ai da la conucerea tarii care vrea sa aiba grija da uameni s-a gandit ca sa-i protejeze, ca noaptea nu poa’ sa vada virusu’ cand se apropie, shi de aia a pus restrictiili.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger