AcasăSOCIALDani Mocanu vrea propria lui lege, în România. Râde de mascaţii care...

Dani Mocanu vrea propria lui lege, în România. Râde de mascaţii care i-au descins în casă şi cere o confruntare cu Vela

dani mocanuDani Mocanu vrea propria lui lege, în România. Râde de mascaţii care i-au descins în casă şi cere o confruntare cu Vela

Manelistul Dani Mocanu, 28 ani, a intrat în vizorul oamenilor legii după ce a filmat un videoclip în care apare cu un leu care pare chinuit și rănit.

Poliţişti din cadrul IPJ Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au demarat miercuri dimineață trei percheziţii. Au fost vizate domiciliile lui Dani Mocanu, ale realizatorului videoclipului, cât şi un studio de filmări din judeţul Ilfov.

Astfel, autorităţile au cedat la presiunea socială, după ce oamenii au solicitat, în mediul online, ca Dani Mocanu să fie tras la răspundere pentru ce a făcut.

Bună dimineaţa tuturor! Mascaţii au venit în căutarea leului … şi da … chiar m-au găsit acasă. Din păcate în România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectăm legile şi ne supunem. Dar unde e leul?„, a postat Mocanu pe Facebook.

Enervat, manelistul i-a transmis un mesaj plin de tupeu lui Marcel Vela, prin intermediul emisiunii “Acces Direct”. Mai exact, manelistul vrea o întâlnire cu Ministrul de la MAI pentru că nu doreşte să se justifice “în faţa amatorilor.

Eu am ales să nu mai comunic. Dar acum sunt în fața voastră ca să clarific ceva. Anumite televiziuni incită oamenii din capul țării asupra mea și a familiei mele. Leul a fost un actor pentru mine în acel videoclip. Eu nu iau în râs pe nimeni, doar că domnul Vela a trimis pe capul meu niște amatori. Eu sunt numărul unu și vreau să stau de vorbă cu numărul unu din MAI.

„Eu nu dau nicio declarație în fața acestor procurori amatori. Doar domnul Vela sau domnul procuror general al României pot obține o declarație de la mine. Unde există dovadă concretă că eu am maltratat acel leu? Eu l-am pupat, m-am jucat cu el. Era vesel, s-a pus cu lăbuțele în sus. Rănile acelea trebuie să le descopere poliția dacă există sau nu, eu vă spun că era un machiaj profesional. A fost un actor”, a spus Dani Mocanu la Antena 1.

Dani Mocanu, scene cu un leu rănit

Videoclipul în care apare un leu plin de răni, dar şi vizibil slăbit, a stârnit controverse în mediul online. Conform internauţilor, acest gen de comportament faţă de animale nu trebuie, sub nicio formă, agreat. De cealaltă parte, Dani Mocanu spune că felina a fost tratată “ca un bebeluş” şi că i s-a oferit tot confortul.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Verificările efectuate de poliţişti până în prezent au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea şi audierea tuturor persoanelor implicate, precum şi verificarea asigurării condiţiilor de asistenţă medicală, îngrijire şi adăpost pentru animalul din filmare„, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

author avatar
Andrei Ștefan