AcasăSOCIALCutremurător! Un copil de 7 ani a murit, după ce i s-a...

Cutremurător! Un copil de 7 ani a murit, după ce i s-a făcut rău la școală. Unde s-a produs tragedia

Cutremurător! Un copil de 7 ani a murit, după ce i s-a făcut rău la școală. Unde s-a produs tragedia (sursa foto: Facebook/Ministerul Educației)

O informație absolut tulburătoare s-a aflat, joi, 10 februarie, despre un băiețel de doar 7 ani din Teleorman.

Copilul a murit, după ce în cursul dimineții i s-a făcut rău, în timp ce se afla la școală. Episodul cu urmări dramatice a avut loc în localitatea teleormăneană Mereni.

Învățătoarea micuțului i-a sunat pe părinți, pentru a-i anunța ce s-a întâmplat, potrivit antena3.ro. Din nefericire, starea copilului s-a agravat și, deși s-a sunat la 112, pentru a se cere ajutorul cadrelor medicale, băiatul a încetat din viață înainte de a ajunge pe mâna medicilor.

Un copilaș de doi ani a căzut de la etaj, în Botoșani

În cursul zilei de miercuri, salvatorii de la ISU Botoșani au fost chemați să intervină de urgență în ajutorul unui copilaș în vârstă de 2 ani, care a căzut în gol aproape șase metri, de la etajul 3. S-a întâmplat chiar în orașul Botoșani. „Un copil de doi ani, din municipiul Botoșani, a ajuns la spital în stare foarte gravă după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc. Când s-a produs evenimentul, în locuință se mai aflau trei adulți.

Într-un moment de neatenție, băiețelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-au urcat pe un corp de mobilă și s-a sprijinit în plasa de protecție împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuțul a căzut în gol de la aproximativ șase metri înălțime”, a anunțat sursa citată.

Un echipaj de terapie intensiva mobilă SMURD a ajuns la fața locului, iar copilul a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Botoșani.