AcasăSOCIALCutremurător! Doi bătrâni, găsiți fără suflare în fața unui bloc din Capitală....

Cutremurător! Doi bătrâni, găsiți fără suflare în fața unui bloc din Capitală. Prima ipoteză în această tragedie

(sursa foto: Facebook)

Informații cutremurătoare, de ultimă oră, vin din București. Salvatorii și polițiștii au intrat în alertă.

Două persoane în vârstă au fost găsite fără suflare în fața unui bloc din București, anunță vineri, 23 septembrie, Antena 3.

Primele date indică faptul că ar fi vorba despre doi bătrâni, de aproximativ 80 de ani, care ar fi fost soț și soție. Se pare că aceștia s-ar fi aruncat în gol, de la etajul 6 al blocului. E vorba despre imobilul în care cele două persoane locuiau.

Echipajele medicale și polițiștii au ajuns în zonă

Din câte se poate vedea din imagini, la fața locului au ajuns echipaje ale salvatorilor, dar și de la poliție, iar în apropierea blocului unde s-a produs drama înfiorătoare s-au strâns și câțiva locatari.

Din păcate, cele două persoane în vârstă nu au supraviețuit. Cadrele medicale s-au văzut nevoite să declare decesul celor doi bătrâni. O ipoteză luată în calcul în acest caz ar fi cea a unei sinucideri. Nu poate fi exclusă, însă, nici varianta unei căderi accidentale de la înălțime.

Așadar nu se cunosc, deocamdată, circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia. Se vor face, însă, cercetări pentru a se lămuri toate aceste aspecte.

author avatar
Andrei Coman
431 afisari

6 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger