AcasăSOCIALCutremurător! A sfârșit la doar 18 ani, după ce a fost lovit...

Cutremurător! A sfârșit la doar 18 ani, după ce a fost lovit de o mașină condusă de un șofer băut și drogat

(sursa foto: Facebook/Politia Română)

Un accident cu urmări dramatice a avut loc în județul Prahova. Un tânăr de doar 18 ani a pierit după ce a fost lovit de o mașină.

Ce s-a aflat despre șoferul acuzat de producerea accidentului? Amănuntele sunt greu de imaginat – conducătorul auto ar fi urcat la volan după ce ar fi consumat alcool și nu numai – rezultatul testului DrugTest nefiind negativ. De parcă nu ar fi fost suficient, ar fi și părăsit locul accidentului.

Un tânăr în vârstă de 18 ani a decedat, luni, după ce a fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat aflat sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive, informează Agerpres. Evenimentul rutier a avut loc pe DJ 101F, în satul Ciupelniţa, comuna Dumbrava.

Șoferul ar fi părăsit locul accidentului

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova a anunțat că poliţiştii au fost sesizaţi, duminică seară, că în localitatea menționată s-ar fi produs un accident rutier cu victimă. Oamenii legii au mers la fața locului pentru a face verificări.

„Din primele cercetări de la faţa locului a reieşit faptul că, un bărbat, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101F, în satul Ciupelniţa, comuna Dumbrava, la un moment dat ar fi acroşat un tânăr în vârstă de 18 ani care se deplasa pe marginea drumului, după care ar fi părăsit locul accidentului”, precizează sursa citată.

Pietonul a fost dus la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, dar, din păcate, a murit în cursul acestei dimineţi.

Ce s-a aflat despre conducătorul auto – rezultatul testării cu etilotestul/DrugTest

Polițiștii au făcut cercetări și, în urma investigațiilor, au identificat şi depistat persoana bănuită de săvârşirea faptei – un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumbrava. Conform sursei menționate, șoferul emana halenă alcoolică, iar rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0.88 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, el a fost testat şi cu aparatul DrugTest, care a indicat un rezultat pozitiv la o substanţă psihoactivă. Totodată, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive. În cazul de față, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracţiunile de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihoactive şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

author avatar
Andrei Coman
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger