AcasăSOCIALCursă cu polițiștii după el. Motociclist urmărit pe străzile din Craiova/Cu ce...

Cursă cu polițiștii după el. Motociclist urmărit pe străzile din Craiova/Cu ce sancțiuni s-a ales bărbatul – VIDEO

(sursa foto: captură video)

Un tânăr motociclist a fost protagonistul unui episod desprins, parcă, dintr-un film de acțiune. Totul s-a întâmplat în Craiova, iar cursa motociclistului, cu oamenii legii pe urmele sale, ar fi pornit după ce bărbatul de 33 de ani n-ar fi oprit la semnalul polițiștilor.

S-a întâmplat în cursul nopții de joi spre vineri. Văzând că motociclistul – aflat în trafic – nu se conformează după ce a primit semnalul să tragă pe dreapta și și-a văzut de drum, oamenii legii au pornit pe urmele sale. Așa s-a ajuns ca acesta să fie urmărit pe mai multe străzi din Craiova. Din câte reiese din precizările venite de la reprezentanții IPJ, la un moment dat motocicleta a intrat într-un autoturism, fiind apoi proiectată în mașina de poliție ce se afla pe urmele sale.

IPJ: Pe perioada urmăririi, motociclistul a încălcat mai multe reguli de circulaţie

„În noaptea de 30/31 martie a.c., ora 00.55, în cadrul unei acţiuni Blitz, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au efectuat semnal de oprire regulamentar conducătorului unei motociclete ce circula pe strada Calea București, la intersecţia cu bulevardul Carol I, din localitate.

Întrucât conducătorul motocicletei nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din municipiul Craiova, iar pe perioada urmăririi, acesta a încălcat mai multe reguli de circulaţie printre care trecerea pe culoarea roşie a semaforului electric sau adoptarea unui comportament agresiv în trafic.

În timp ce se afla pe strada Calea Bucureşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr, de 19 ani, din municipiul Craiova, motocicleta fiind ulterior proiectată în autospeciala de poliţie aflată în urmărirea sa.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, precizează IPJ Dolj, conform stirideolt.ro.

În acest caz s-a mai aflat că bărbatul care condusese motocicleta, un tânăr în vârstă de 33 de ani, a fost testat atât cu etilotestul, cât și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.915 lei, și complementar s-a luat măsura de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

 

author avatar
Andrei Coman
264 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger