AcasăSOCIALCumplit! Tânăr de 24 de ani, accidentat mortal de o mașină, în...

Cumplit! Tânăr de 24 de ani, accidentat mortal de o mașină, în Capitală

(sursa foto: facebook)

Un accident grav, soldat cu decesul unui tânăr, s-a produs vineri după-amiază, pe un bulevard intens circulat din Capitală. Nenorocirea a avut loc în sectorul 6.

Mai exact pe Bulevardul Iuliu Maniu. Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină. Din primele date, la volanul autoturismului se afla un bărbat de aceeași vârstă cu victima.

Pietonul nu a supraviețuit

Accidentul de pe Bulevardul Iuliu Maniu a avut loc vineri, în jurul orei 14.20, potrivit Mediafax. „Din informațiile preliminare, un tânăr în vârstă de 24 de ani a condus un autoturism pe Bd. Iuliu Maniu către Str. Valea Cascadelor, iar în dreptul imobilului cu nr. 600, a surprins și accidentat un pieton, bărbat în vârstă de 24 de ani. În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pietonului”, a transmis Brigada Rutieră.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Semn că acesta nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Cauzele care au dus la producerea accidentului urmează să fie stabilite în urma cercetărilor ce se fac la fața locului, oamenii legii fiind cei care vor lămuri condițiile în care a avut loc nefericitul eveniment rutier.

author avatar
Andrei Coman
367 afisari

3 COMENTARII

  1. A vrut sa-l bata pe sofer si ala a trecut cu masina peste el. Era o dujmanie mai veche!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger