AcasăSOCIALCumplit! Doi copii, loviți de un TIR pe o trecere de pietoni,...

Cumplit! Doi copii, loviți de un TIR pe o trecere de pietoni, la Lețcani. Unul dintre minori a murit

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un accident de circulație cu urmări cumplite a avut loc miercuri dimineață, 19 aprilie, în județul Iași.

Din primele informații, doi copii, care erau însoțiți de tatăl lor, au fost loviți de un TIR. S-ar fi întâmplat pe o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc în localitatea Lețcani, din județul Iași.

La fața locului – respectiv pe DN 28 – au intervenit cadrele medicale și pompierii. Din păcate, din primele informații reiese că unul dintre minori și-a pierdut viața în urma accidentului rutier. Iar celălalt copil a suferit mai multe leziuni.

Infotrafic: Unul dintre minori a decedat, iar celălalt a suferit multiple leziuni

Din câte a anunțat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, „doi minori, însoțiți de tatăl lor, au fost loviți de un autotren pe o trecere de pietoni. Unul dintre minori a decedat, iar celălalt a suferit multiple leziuni, i se acordă îngrijiri medicale la fața locului”.

Ca urmare a producerii accidentului, circulația rutieră „este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate”, a mai transmis sursa citată.

Urmează ca polițiștii să facă cercetări pentru a se stabili condițiile în care s-a produs accident rutier cu urmări grave.

author avatar
Andrei Coman
186 afisari

7 COMENTARII

  1. pacat de copii ca au un tata prost . cand vezi ditamai tirul il lasi sa treaca , nu te arunci in traversare , un tir are distanta de franare mare .

    • Dar ce sr fi sa respecte regulile de circulație și sa încetinească înainte de trecerile de pietoni așa cum cere legea?
      Sau și mai arogant: sa respecte vitezele de circulație in localități?

      Bineinteles ca trebuie sa ne ferim noi ca ăștia nu au chef sa respecte nicio lege, nu sa ne lăsam la mila altora mai ales ca pot fi și pe telefon live pe Tik Tok nu atenți la drum, noi singuri trebuie sa ne ferim dar dpdv legal, tirul este vinovat, nu victima.

      Este ingrozitor ce se întâmpla si câți micuți își pierd viața, din cauza creștinătății adulților. Nu ne mai facem bine

  2. Tata inconstient. A crezut ca daca e pe trecere, e imparat. Trebuia sa se asigure temeinic, si apoi sa treaca. In alta ordine de idei de ce nu se construiesc pasarele pentru pietoni, asa cum sunt pe drumul Ploiesti-Bucuresti?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger