AcasăSOCIALCumplit! Doi copii, găsiți morți într-o casă din Dolj/O femeie, în stare...

Cumplit! Doi copii, găsiți morți într-o casă din Dolj/O femeie, în stare gravă

sursa foto: Facebook/Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta

O nenorocire s-a abătut asupra unei familii din județul Dolj. Din primele informații, doi copii au fost găsiți fără suflare, luni dimineață, 11 martie, într-o casă din localitatea Desa. O femeie, bunica gemenilor, a fost dusă la spital.

Doi minori gemeni de 9 ani din comuna Desa, judeţul Dolj, au fost găsiţi decedaţi, luni dimineaţă, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, iar bunica lor, de 51 de ani, a fost transportată la spital în stare gravă, informează Agerpres.

După ce s-a dat alerta, prin apel la 112, la fața locului au ajuns echipaje de salvare, dar și polițiști. S-au făcut manevre de resuscitare, dar, din păcate, eforturile pe care le-au făcut cadrele medicale pentru salvarea copiilor au fost zadarnice.

S-au făcut manevre de resuscitare, dar copiii nu au putut fi salvați

Conform ISU şi IPJ Dolj, cazul a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112, iar poliţiştii care s-au deplasat de urgenţă la faţa locului au identificat o femeie, de 51 de ani, din comuna Desa şi doi minori de 9 ani, gemeni.

În această dimineaţă, o persoană a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că într-o casă de locuit din comuna Desa se află trei persoane care prezintă starea inconştienţă (doi copii şi un adult).

Imediat la faţa locului au fost trimise o ambulanţă SMURD, un echipaj de stingere şi doua ambulanţe SAJ. Echipajele ajunse la locul intervenţiei au început manevrele de resuscitarea, dar din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost în zadar. Adultul a fost preluat de ambulanţă în vederea transportării la spital”, a informat ISU Dolj.

Copiii, crescuți de bunică

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei doi gemeni găsiţi morţi locuiau împreună cu bunica care îi creştea, după ce mama lor i-ar fi părăsit când aveau un an, iar tatăl era plecat la muncă în străinătate.

Deocamdată nu se știe care ar fi putut fi sursa posibilei intoxicări cu monoxid de carbon. Polițiștii doljeni continuă cercetările pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs tragedia.

author avatar
Andrei Coman