AcasăSOCIALCum trebuie să procedezi dacă ai pierdut cardul sau ai uitat codul...

Cum trebuie să procedezi dacă ai pierdut cardul sau ai uitat codul PIN la voucherele de alimente de 250 lei

vouchere

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a stabilit un calendar pentru acordarea voucherelor sociale, iar potrivit acestuia, în 2023, o dată la două luni, se vor da 250 de lei în șase tranșe de ajutor pentru alimente și mese calde.

Cea de-a treia tranșă a fost virată în luna iunie, iar asta înseamnă că cea de-a patra tranșă va fi virată la jumătatea lunii august 2023.

Cum procedezi dacă ai pierdut voucherele de alimente?

Beneficiarul care a pierdut – sau dorește să blocheze temporar – cardul social pentru produse alimentare și mese calde trebuie să anunțe imediat pe emitentul cardului, apelând serviciul de Asistență Clienți sau utilizând aplicația mobilă a emitentului. Emiterea unui nou card și expedierea la adresa emitentului se vor face, prin grija emitentului, în termen de 60 de zile de la data la care cardul a fost declarat pierdut.

Ce faci dacă au uitat PIN-ul?

Beneficiarul care a pierdut PIN-ul poate accesa opțiunea ‘reamintire PIN’ din aplicația mobilă a emitentului sau poate să contacteze Serviciul Asistență Clienți al emitentului (telefon sau E-mail), în vederea emiterii unui nou PIN.

author avatar
Andrei Ștefan