AcasăSOCIALCum trebuie să procedezi dacă ai pierdut cardul sau ai uitat codul...

Cum trebuie să procedezi dacă ai pierdut cardul sau ai uitat codul PIN la voucherele de alimente de 250 lei

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a stabilit un calendar pentru acordarea voucherelor sociale, iar potrivit acestuia, în 2023, o dată la două luni, se vor da 250 de lei în șase tranșe de ajutor pentru alimente și mese calde.

Cea de-a treia tranșă a fost virată în luna iunie, iar asta înseamnă că cea de-a patra tranșă va fi virată la jumătatea lunii august 2023.

Cum procedezi dacă ai pierdut voucherele de alimente?

Beneficiarul care a pierdut – sau dorește să blocheze temporar – cardul social pentru produse alimentare și mese calde trebuie să anunțe imediat pe emitentul cardului, apelând serviciul de Asistență Clienți sau utilizând aplicația mobilă a emitentului. Emiterea unui nou card și expedierea la adresa emitentului se vor face, prin grija emitentului, în termen de 60 de zile de la data la care cardul a fost declarat pierdut.

Ce faci dacă au uitat PIN-ul?

Beneficiarul care a pierdut PIN-ul poate accesa opțiunea ‘reamintire PIN’ din aplicația mobilă a emitentului sau poate să contacteze Serviciul Asistență Clienți al emitentului (telefon sau E-mail), în vederea emiterii unui nou PIN.

304 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...