AcasăSOCIALCum se reflectă OnlyFans şi TikTok în personalitatea Generației Z: 1 din...

Cum se reflectă OnlyFans şi TikTok în personalitatea Generației Z: 1 din 5 tineri trăieşte, practic, pe altă lume!

Efectele pandemiei de coronavirus: Peste 50% din tinerii din România și-au pierdut încrederea și motivația

Din Generația Z se consideră că fac parte toți tinerii născuți între 1995 și 2010. Aceştia au crescut odată cu apariţia şi „explozia” reţelelor de socializare.

Un studiu a fost realizat pe seama dorinţelor acestor români. Scopul este de a surprinde stările și comportamentele în mediul online sau de consum ale tinerilor, precum și nevoile, motivațiile personale și preferințele lor. Din Generația Z se consideră că fac parte toți tinerii născuți între 1995 și 2010.

1 din 5 tineri își dorește să devină celebru

În comparație cu băieții, fetele sunt sensibil mai mult afectate de provocări precum lipsa motivației (68% vs 58% băieții), oboseala (55% vs 45%), stările emoționale fluctuante (53% vs 37%) și anxietatea (50% vs 35%).

68% dintre tineri își doresc să aibă mai multă încredere în sine, iar 60% dintre ei își doresc să își poată gestiona mai bine timpul. Aproape 1 din 5 tineri își dorește această popularitate în mediul online, comparativ cu 5% sau 3% din rândul grupelor de tineri de 18-24 ani.

YouTube, cel mai popular în Generaţia Z

Youtube este cea mai menționată platformă, având o medie zilnică de 2.3 ore, urmată de Instagram (2.3 ore), Facebook/ Messenger și TikTok (1.6 ore).

„Utilizarea atât de populară a Youtube este una dintre veștile bune care reies din acest studiu. De ce? În primul rând pentru că tinerii generației Z folosesc acest spațiu pentru a învăța, a urmări diverse cursuri, a se informa și, mai ales, pentru a-și dezvolta personalitatea”, conform realizatorilor studiului.

author avatar
Andrei Ștefan
477 afisari

3 COMENTARII

  1. Selly are 3 milioane de abonati la iutub. De aici rezulta ca 3 milioane de tineri romani sunt cu creierul prajit de tot.

  2. Atâta știu și ei: să stea pe rețele de socializare și să aștepte like. Părinții le asigură hrana, cazarea, mașina, plata internetului, hainele de fițe, smartphone-ul, tot tot. Și ei , copiii, se simt plictisiți și cu chef scăzut de viață.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger