AcasăSOCIALCum se intră pe blat la Untold. O femeie vindea pe internet...

Cum se intră pe blat la Untold. O femeie vindea pe internet brățări de triaj epidemiologic

untoldCum se intră pe blat la Untold. O femeie vindea pe internet brățări de triaj epidemiologic

O femeie a vândut online, pentru Untold, brățări de triaj pentru persoane testate negativ. Aceasta le furase de la un centru de testare din Cluj Napoca.

Polițiștii din Cluj-Napoca au început verificările, după ce au fost sesizați de către reprezentanții Untold că, pe o platformă de socializare online, a fost observat un anunț prin care o femeie oferea spre vânzare brățări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ la COVID-19.

„În cursul zilei de ieri, 10 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie au demarat verificări, în urma unei sesizări primite din partea reprezentanţilor festivalului UNTOLD, despre faptul că pe o platformă de socializare online a fost observat un anunţ prin care o persoană de sex feminin oferea spre vânzare brăţări de triaj epidemiologic pentru persoane testate negativ cu virusul Covid-19”, a transmis, sâmbătă, IPJ Cluj.

Persoana respectivă a fost indentificată de autorități și este cercetată pentru furt. Brățările nu erau destinate comercializării.

„Au fost derulate cu operativitate activităţi, fiind identificată persoana care ar fi pus spre vânzare brăţările nedestinate comercializării, constatându-se faptul că acestea ar fi fost sustrase de la Centrul de testare al virusului Covid-19, situat pe strada Splaiul Independenţei, din municipiul Cluj-Napoca. Sunt continuate cercetările privind săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, se menţionează în informarea IPJ Cluj.

author avatar
Andrei Ștefan
208 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai Bokulet, bai primarule, adica bai pitikule gigantic 🙂 fii si tu om de omenie, si nu ii stresa pe oamenii astia asa cu tot felul de mici detalii, si lasa-i sa intre pe toti la gramada, daca au bilet, intra, daca nu, isi cumpara si intra, ce tot ii stresezi cu tot felul de rahaturi, gen teste si vaxinuri in cap, oamenii vreau sa se distreze, nu sa se streseze, bai pitikule !! 🙂 Vrei sa iti faca astia reclama negativa, nu se face asa ceva, bai Inaltimea Ta 🙂 Oricum, virusul chinezesc e clar ca nu exista, el ffind de fapt o arma biologica, dar astea iar sunt niste detalii minore, de care nu e bine sa ne impiedicam, bai pitikule mare 🙂 Dati drumul mai tare la muzica, sa se auda pana in Floresti, brazilienii de acolo nu se simt prea bine, de ce ii discriminati in asa hal, si brunetii aia au nevoie sa ii bateti cu muzica tare in cap !! 🙂 Multumim din inima partidului neo-progresist si nazist roman, sa avem parte de tot mai multe Saga si Untold, numai asa vom birui impreuna Plandemia globalistilor, domnul Boc stie de ce !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger