AcasăSOCIALCum s-au distrat românii în cluburi în prima noapte de petrecere după...

Cum s-au distrat românii în cluburi în prima noapte de petrecere după relaxarea de la 1 iunie (VIDEO)

Distracţiile din Centrul Vechi al Capitalei s-au întors la vremurile de dinainte de pandemie. Cluburile au fost pline-ochi, iar patronii de localuri au avut din nou încasări satisfăcătoare.

Bucureştenii, de exemplu, abia aşteptau „dezmăţul” de azi-noapte. Au luat cluburile cu asalt încă din timpul zilei, pentru a se asigura că vpr prinde un loc peste noapte. Muzica i-a făcut pe oameni să se ridice de pe scaun și să danseze, fie la terase, fie în stradă, în fața barurilor.

Dansatoarele au încălzit atmosfera

Clienții de la terase au avut parte chiar și de mici show-uri din partea dansatoarelor, iar în cluburi locurile libere au fost, și de această dată, o raritate. Polițiștii au fost și ei în cluburi, dar nu pentru muzică, ci ca să stea cu ochii pe cei care nu respectau regulile.

În acest moment, legea spune că evenimentele private sau publice au un număr stabilit de participanți acesta nu este limitat dacă participanții sunt vaccinați.

Ne-am relaxat de la 1 iunie

Revenirea la normalitate prin relaxarea restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19 se face în trei etape, prima fiind cea de la 1 iunie, a zis premierul Florin Cîțu.

Revenim la normalitate în trei etape. Prima etapă, cu 1 iunie. Alte măsuri pentru revenirea la normalitate vom avea la 1 iulie, respectiv, 1 august”, a scris premierul pe Facebook.

Întrebat despre posibile avantaje de care s-ar putea bucura cei care se vaccinează, premierul a spus: „Opinia mea personală e că persoanele care s-au vaccinat ar trebui să aibă beneficii. Vom vedea cum vor arăta aceste măsuri”.

CNSU a aprobat o listă cu propuneri privind noi măsuri de relaxare care ar putea fi aplicate din 1 iunie 2021. Lista care vine cu o serie de facilităţi pentru persoanele vaccinate urmează a fi discutată în sedinţa de Guvern de astăzi.

Este vorba de organizarea de nunți, botezuri sau mese festive în exterior cu maxim 70 de persoane și în interior cu maxim 50 de persoane, organizarea de spectacole în spații deschise cu până la 1.000 de persoane sau de competiții sportive în spații deschise cu participarea spectatorilor în limita a 25% din capacitatea spațiului.

author avatar
Andrei Ștefan
457 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai Matule, ia incepe tu frumos a 2-a etapa a experimentului Pitesti la scara nationala, dar sa nu o ratezi de data asta, ca vine seful tau, Herr Klausika si iti da un cap in gura in Centrul Vechi, de pici in nas, bai diletantule !! 🙂 Speram sa inceapa sa se rareasca cat mai multi dintre vaxinatii tai in cap, ca doar nu e loc chiar asa de mult pentru toti prostii, asa ca promite-le chestii la sclavii si cobaii tai, bai Matule, ei chiar te si cred !! 🙂 Multumim inca o data pentru strazile libere noaptea, poti sa faci cate ture de alergari vrei, ca cobaii tai sunt soricei de experiment prin cluburi, sa ne traiesti, bai roakere, dar nu foarte mult !! 🙂

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Au apărut primele cireşe pe tarebele din pieţele noastre. Te uiţi şi pleci! Preţul, prohibitiv

Pe tarebele pieţelor din Oradea au apărut primele cireşe din anul 2024. Sunt de import, din America de Sud, iar preţul este unul prohibitiv.O...

Sateliții kamikaze

Rusia a pornit războiul împotriva Ucrainei în 24 februarie 2022. Tot atunci Rusia a început o operațiune spațială:  a efectuat o serie de lansări...