AcasăSOCIALCum reacţionează organismul tău atunci când consumi mici cu bere. Distracţia de...

Cum reacţionează organismul tău atunci când consumi mici cu bere. Distracţia de 1 Mai o faci pe seama sănătăţii!

Cine n-a consumat, măcar o dată în viaţă, mici cu bere? Iar dacă e să vorbim de tradiţiile de „1 Mai muncitoresc”, probabil că această combinaţie intră în Top 3.

Numai că, aşa cum se întâmplă de obicei în viaţă, ce este bun la gust şi distractiv ne strică sănătatea.

Efecte nocive asupra organismului

Combinația de mici cu bere e foarte nesănătoasă și poate avea efecte extrem de nocive asupra organismului. Mulți români prepară mici la grătar când se strâng cu prietenii de 1 mai sau la tot felul de petreceri.

Mititeii sunt considerați un aliment sănătos doar dacă sunt preparați în mod corespunzător. Micii sunt o sursă bună de proteine, minerale și vitamine.

Nutriţioniştii spun că acest preparat conține: proteine complete, carbohidrați, vitamina B12, zinc, vitamina B3, seleniu, fosfor, vitamina B6, fier, vitamina B5, potasiu, cupru și magneziu.

Atunci când diverse produse sunt preparate pe grătar, se formează anumiți compuși toxici. Aceștia pot crește riscul de apariție al unor anumite boli.

Ficatul suferă cel mai mult

Combinația dintre mici și bere pe care mulți români o fac este una foarte nesănătoasă. De ce? Pentru că ficatul nostru are de suferit. Procesul de digestie este îngreunat.

„Când combinam micii cu berea, practic combinam grăsime cu alcool. Este cea mai nocivă combinaţie pentru ficatul nostru.

Grăsimea adusă din alimentaţie se depune pe ficat, acesta fiind procesul apariţiei ficatului gras sau steatozei hepatice”, atrag atenţia nutriţioniştii.

author avatar
Andrei Ștefan
638 afisari

14 COMENTARII

  1. „Grăsimea adusă din alimentaţie se depune pe ficat, acesta fiind procesul apariţiei ficatului gras sau steatozei hepatice, atrag atenţia nutriţioniştii” lui PESTE Prajit, in grasime de peste.
    Grasimile sunt recomandate in dieta KETO si nu duc la nici o „ingrasare a ficatului”, se depune pe ficat” asa cum viseaza in mod mecanic nutritionistii lui Peste.
    De cand au aparut Nutritionistii au aparut si o serie noua de boli care eu adus in industria Pharma noi medicamente si miliarde de $.
    Ar fi cazul ca sa se faca noi cercetari si sa fie educati noi nutritionisti care sa nu urmareasca cresterea profitului lui Pharma ci sanatatea publica.
    Pana atunci sa-i trimitem la draku cu toate sfaturile lor cu tot.

  2. Uite de-aia nu mai sunt români pe lume, au murit toți de la mici cu bere. Ce aberații!
    Ia cu lăcuste Andrei Ștefan! Dar nu cu bere că-ți cauzează, bagă suc de păpădie, mamă ce-o să te mai distrezi! Pe urmă, înapoi la muncă!

  3. Cand nutritionistii spun lucruri traznite…
    Branza nu trebuie combinata cu rosiile, nici micii cu berea, mai au sa spuna ca nici slanina cu ceapa.
    Mai sa vezi ca de aia au murit strabunicii nostri la 90 de ani…
    O sa ne recomande alge si gandaci si alimente cu multe E uri…si legume si fructe sanatoase (de import cu ceva pesticide)

    • Rosiile sint fructe si nu legume! Rosiile aparute acum de sera romanesti care au coditza alungita in fundul lor sint stimulate cu multe chimicale pt.crestere rapida si nu sint bune pt. consum..

  4. INAINTE PE VREMEA INPUSCATULUI SE MINCA SUCA CU PIINE ,PIINE PRAJITA CU UNTURA IN LOC DE UNT SI NU MAI AVEAM FICATUL GRAS SI ERAM MAI FERICITI NU

  5. Daca mai toarna si o cola si un hell al ungurului care l a pus in carje pe Cofariu si a urlat la washington ca nu au drepturi in Ro cum e???

  6. Daca micii sunt facuti cu carne din Ucraina sau cu carne de porc hranit cu cereale din Satania, alaturi de berea cu Acetona facuta de mult timp in Romania, cu siguranta ca nu te vei simti bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger