AcasăSOCIALCum întâmpină vara Obregia și Giurgiului, două dintre perlele Sectorului 4

Cum întâmpină vara Obregia și Giurgiului, două dintre perlele Sectorului 4

Când vine vorba despre frumusețe, bulevardul Alexandru Obregia ar putea ocupa locul 1 fără probleme! Are un farmec aparte, emană un aer boem, cu grădini bogate în curțile blocurilor, cu arbori incredibil de trainici, cu frunze de un verde crud sănătos, pe toată lungimea lui, și cu fântâni arteziene care vor da răcoare întregii zone în zilele călduroase ce vor veni. Totul, prin grija celor de la Totul Verde., care au mereu grijă să întrețină totul la standarde ridicate.

Este un bulevard căruia, în ultimii ani, prin reconfigurarea întregii zone, i s-a redat frumusețea și utilitatea de care avea nevoie.  De la lărgirea la trei benzi de circulație în unele zone și amenajarea de locuri de parcare în spic, până la dublarea spațiilor verzi și reabilitarea blocurilor de locuințe.

La fel se poate spune și despre Șoseaua Giurgiului, o bijuterie de arteră, care s-a transformat mult în ultimii ani.  Este o zonă care în ultimii ani a cunoscut o schimbare enormă. Totul Verde. a amenajat aici spații verzi, a creat locuri de relaxare, a plantat copaci. În plus, aici s-au creat locuri de parcare, s-au reconfigurat intersecții, a fost reamenajată piața Progresul și au fost reabilitate blocurile de locuințe.

Șoseaua Giurgiului este o arteră tranzitată de foarte mulți oameni. Majoritatea celor care pleacă în vacanță spre Bulgaria, Grecia sau Turcia, trec pe aici, prin Sectorul 4, iar ieșirea din București arată amenajată și îngrijită, așa cum trebuie să se prezinte o capitală a unei țări, membră a Uniunii Europene.

author avatar
Andrei Coman
420 afisari

5 COMENTARII

    • Despre routerele 5g si telefoanele 5g pe care singur ti le-ai cumparat pt. performanta sau macar unul dintre ele. Nimic? Vezi ca singur ti-ai bagat mortul in casa.

  1. Cat a cotizat PS4 pentru articol? Daca Giurgiului este „o bijuterie de arteră” si Obregia locul 1 la frumusete inseamna ca astia ne cred mai prosti ca mustele. Asemenea elogii de o stupiditate iesita din comun n-am mai vazut cred ca nici pe vremea lui Nea Nicu.
    D-le Andrei Coman cand ati vizitat ultima oara Spitalul Alexandru Obregia? Poate faceti o escapada impreuna cu primarul de sector al carui nume imi scapa..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger