AcasăSOCIALCum au ajuns angajaţii din supermarket: le e teamă că untul ar...

Cum au ajuns angajaţii din supermarket: le e teamă că untul ar putea fi furat de clienţi. Ce le-a dat prin minte

supermarket

În România, untul a ajuns un produs de lux. S-a scumpit atât de mult, încât puţini şi-l mai permit. Anul trecut, untul a s-a scumpit cu 45% faţă de anul anterior, iar acum 1 kilogram costă în jur de 100 de lei în retail.

Chiar dacă pare amuzant, se pare că acest produs a devenit unul dintre cele mai furate de la rafturi.

Untul, pus sub lacăt în supermarket

Unii retaileri au început să-şi protejeze produsele de lux, fie ele produse alimentare de bază, închizându-le în cutii de plastic.

„Este un efect al sărăcirii populaţiei, al scăderii puterii de cumpărare şi o dovadă a faptului că supermarketurile şi hipermarketurile au ajuns pentru o parte din populaţie ca nişte muzee, iar la muzee întotdeauna există tentaţia de a pune mâna pe un produs valoros, în acest caz pe o conservă, un pateu sau un jambon“, spune analistul economic Adrian Negrescu.

Anumite produse, chiar dacă nu au o valoare mare, au devenit importante din perspectiva logisticii şi acoperirii acestor pierderi.

author avatar
Andrei Ștefan
1.238 afisari

12 COMENTARII

  1. Am ajuns, ca unele casierite de supermarket sa faca niste gesturi de-a dreptul jignitoare, daca n-ar fi in primul rand umilitoare pentru ele. Eram cu nevasta-mea la cumparaturi la oșenii Frantei si am ajuns la casa de marcat. Glumeam de suma astronomica la care am ajuns, adica 4 sute si ceva de lei (dar ce poti cumpara azi in Romania tuturor posibilitatilor, pe 2 sute de lei, de ex.), in cos mai ramasesera 2 baxuri de apa (cate o sticla din fiecare fiind pusa pe masa ca sa nu mai ridicam baxurile), cand vedem ca vanzatoarea se ridica de la tejghea si vine sa dea ocol caruciorului, ridica baxurile, se uita dedesupt, (o fi crezut ca am ascuns niscai marfa scumpa, oare ce ??sub bax), dar in sfarsit, vazand nedumerirea de pe fetele noastre, ne-a explicat ca (mai nou) asta-i politica supermarketului, ca daca cumperi de sume mari, atunci musai ai pus ceva dosit (glumesc), ea s-a oprit la politica… Adica daca vii cu buna credinta si le cumperi marfurile la preturi, pentru care la ei in tara i-ar fugari ca la maraton, si-ti cheltui o treime din pensie, trebuie neaparat sa fii si umilit. Si va rog sa ma credeti ca nici nevasta-mea nu avea fusta luga inflorata si nici eu nu am mustata pe oala si clop de cowboy. Bravos natiune asa-ti trebuie ca-i vrut sa bei pepsi, brifcorul nu ti-a placut.

      • Nici cand untul era 4-5 lei pachetul nu ma interesa. Daca nu l-ar mai scoate la vanzare in magazine nici nu i-as simti lipsa.

        • BA , KAKATILOR , CE VA FACUT IOHANNIS SI CUM SI-A BATUT JOC DE VOI SI CUM A BAGAT TARA IN DATORII , NIMENI N-A RESUSIT PANA ACUM .SUGETI-I PULICICA LA STERPUL SAS , CA MERITATI LINGAILOR , SI TARA DE IDIOTI , SLUGI MUISTE CE N-A REUSIT DRAGNEA , A FACUT IOHANNIS

          ESUATUL STAT AL FALSIFICATORULUI SASE CASE , O RUSINE , CEA MAI MARE RUSINE DIN ISTORIA ROMANIEI MA DUC SA VOMIT , L-ATI CRITICAT PE DRAGNEA C-A PUS-O PE VIORICA 2020 P.Min. SI-L LAUDATI PA SASALAU CA LA PUS PE SIGURANTAT IN LOCUL EI BRAVO

          ROMANIA A INCAPUT PE MAINILE UNOR IMPOSTORI SI INCOMPETENTI , PROFESORI , DOCTORI INGNERI , SAVANTI DE RENUME DE KLOSET , CA PE TIMPUL LUI CEASCA
          DACA NU MAI RAU , DAR DE DATA ACEASTA ESTE EXCEPTIONAL , CU UN CONDUCATOR SSUPREM SSAS , NICI MACAR ROMAN ,
          VAI VOUA ROMANILOR CE ALEGETI UN VENETIC TRADATOR CONDUCATOR DE TARA SI POPOR

          STATUL ESUAT SI LUCRU BINE FACUT . ROMANIA ESUATA SI JEFUITA IN STIL MAFIOT ! PLAGIATORUL GENERAL SIGURANTEAZA ROMANII SI SPUNE CA E BUNASTARE SI A TAIAT SUBVENTIA DE 50 DE BANI LA COMBUSTIBIL

    • Metoda e veche. Am vazut conserve (peste) de 1,5 euro imbracare in ambalaj de plastic la Salonic intr-un supermarket acum 8 ani.

    • ZIARE.COM SITE-UL FOSTILOR COMUNISTI BOSHOROGI HOITURI IMPUTITE SI NEO-FACISMUL ACTUAL CE FAC PROPAGANDA MINCINOASA CU FAKE NEWS SI LAUDA STATUL ESUAT ACTUAL CU UN FALS ELVETIAN HOMALAU CE A SUPT POOLA TOATA VIATA LUI SI S-A FOOTUT IN KUR CA SA TRAIASCA IN ELVETIA ACESTE EXCREMENTE CE A DUS ROMANIA SI ROMANII IN STADIUL DE SCLAVAGISM CU POLITICA SI PROPAGANDA LOR MINCINOASA

      ZIARE.COM TOTI ROAMNII SA-SI BORASCA POOLILE IN GURA VOASTRA DE ANALFABETI LINGAI IN KOOR JEGUL PRESEI ROMANESTI
      CU ASTFEL DE REBUTURI UMANE SI JEGURI AI SOCIETATII CE LINGEAU IN KOOR PE CEAUSESCU SI LAUDAU CONDUCATORUL SUPREM
      A REUSIT TIMP DE 25 DE ANI , UN CIZMAR SA SUBJUGE UN POPOR DE 22 DE MILIOANE

      EXCREMENTELE CONTINUA SA EXISTE SI AZI PUBLICAND ELOGII , DAR ALTUI CONDUCATOR SSSUPREM

  2. cunosc tactica supermarket , la kaufland mai vezi smecherii din astea , cand nu se vinde ceva pui antifurt din asta si spui sa nu cumpere lumea prea mult adica sa fii responsabil asta-i placa care o pun .

    • ”sa fii responsabil” da da da! Am mai auzit! Sa te intepi sa o protejezi pa mamae! Va dau m u i e!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger