AcasăSOCIALCum ajută statul român familiile victimelor și pe cei afectați de exploziile...

Cum ajută statul român familiile victimelor și pe cei afectați de exploziile de la Crevedia

Ministerul Muncii va propune acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru familiile victimelor şi pentru cei afectaţi de exploziile de la o staţie GPL din Crevedia.

Cuantumul acestora va fi stabilit în urma constatărilor.

Ce ajutoare vor primi victimele?

Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale va propune Guvernului, potrivit legii, acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru familiile victimelor, precum şi pentru cei afectaţi de tragicul eveniment de la Crevedia, jud. Dâmboviţa, pe baza cooperării interinstituţionale cu Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi pe baza propunerilor/constatărilor agenţiei judeţene de plăţi şi inspecţie socială judeţeană, instituţiei prefectului, comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă şi autorităţii publice locale”, a transmis Ministerul Muncii.

Citiţi şi:

Explozia stației GPL de la Crevedia i-a lăsat pe oameni pe drumuri. O mamă și fiica ei au dormit pe câmp

Titi Aur a surprins, pe camerele de supraveghere, exploziile din Crevedia (VIDEO)

ITM-ul merge „peste” proprietarul GPL-ului. Inspecţia Muncii face cercetarea accidentului colectiv, precum şi a contractelor individuale de muncă ale lucrătorilor agentului economic implicat.

Valoarea ajutoarelor urmează a fi stabilită în funcţie de constatări.

Reamintim că exploziile de la stația GPL din Crevedia au provocat 2 decese și 56 de răniți, cea mai mare parte a victimelor fiind din rândul forțelor de intervenție.

256 afisari

7 COMENTARII

 1. „Ministerul Muncii va propune acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru familiile victimelor şi pentru cei afectaţi de exploziile de la o staţie GPL din Crevedia.”
  De ce trebuie sa platesc EU din taxele si impozitele mele ajutoarele victimelor afectati de explozii??? Nu taticu, INGHETARE TOTALA a conturilor si activelor fiului lu dom premare de Caracal iar de acolo sa fie despagubiti oamenii afectati. Daca nu ajung banii, inghetarea averii lui dom premare de Caracal ca si el a avut o contributie la firma lui baetu’ ca s-o faca la Crevedia. Confiscat tot de la cei vinovati si dat la amarati, poate se vor invata jmekerii sa nu mai ocoleasca legea.

  • Corect, taica… da de primarele din Crevedia ce zici ??? Oare nu el trebuia sa verifice tot ce misca in ograda ??? Oare politistii care se plimba cu cururile in masini platite de noi, sant nevinovati ??? Cine trebuia sa-i opreasca pe impostori ??? Dar, oare cei care se ”serveau” din cisterne, chiar sant nevinovati ???

  • Absolut corect! Si nu numai ala sa plateasca, dar si toti cei care prin actiunile sau inactiunile lor ilegale au facut posibil acest dezastru. Iar nota de plata va fi mare!

   • O să plătiți tot asa cum plătiți războiul lu hunter din Ucraina. Și cum plătiți și vacanta lui neamțu….
    Multă vorba și fapte nic.
    Faceți doar ce vă bagă pe ochi televizoru și ziariștii lui soros.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...