AcasăSOCIALCum a reacţionat Margherita de la Clejani după ce a fost înţepată...

Cum a reacţionat Margherita de la Clejani după ce a fost înţepată de bărbatul pe trotinetă. Suspectul, prins de poliţie!

Margherita de la Clejani a pus la bataie o sticla de vin pentru a face rost de busuioc

Poliția din Bucureşti a comunicat că a fost identificat și prins bărbatul care a atacat două tinere pe stradă, în centrul Capitalei, înțepându-le cu cu un obiect. Bărbatul a atacat tinerele în timp ce se deplasa pe o trotinetă electrică, iar una dintre ele a ajuns la spital.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cine este bărbatul pe trotinetă

DGPMB-SIC, fiind in continuarea cercetarilor in dosarul penal privind infractiunile de lovire sau alte violente constand in aceea ca in data de 17.08.2022, in intervalul orar 21:25-21:35, numitul RADULESCU ADRIAN a intepat cu un obiect taietor-intepator (bisturiu) in zona sanului stang doua persoane de sex femeiesc in timp ce se deplasau pe Calea Victoriei, respectiv Bld. I. C. Bratianu, la data de 19.08.2022.

Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti a admis propunerea unitatii de parchet si a emis pe numele inculpatului RADULESCU ADRIAN mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile”, anunță DGPMB-SIC.

Bărbatul are 38 de ani și este din comuna Chiajna.

Una dintre victime, Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani s-a prezentat în fața polițiștilor, la două zile de când a fost înțepată în piept de un bărbat pe trotinetă, în București. Înainte de a intra la audieri, fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a făcut declarații.

Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor! În zona inimii! De un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie, pentru că nu sunt singura atacată, şi care este încă în libertate.

Deci, să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte. Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală”, a spus tânăra în vârstă de 30 de ani, care a primit deja consiliere psihologică.

Căntăreața de muzică de petrecere a fost transportată imediat la spitalul Universitar, acolo unde medicii i-au făcut o serie de analize medicale și investigații amănunțite. Mai apoi artista de 30 de ani a fost externată.

Ambele femei s-au ales cu răni superficiale, însă temerea anchetatorilor este ca acel obiect ascuțit cu care bărbatul înțeapă victimele să nu fie infectat.

author avatar
Andrei Ștefan
408 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger